Organogrami & Struktura

Ndërmarrja Publike Komunale

Plane, Skica & Leje

Faleminderit që më lejuat të shërbej si kryetar i komunës sonë. Së bashku, le të ndërtojmë të ardhmen.

Sinqerisht i juaji,
Blerim Sejdiu


Takim me Qytetarët:


E Martë (14:00 - 16:00), E Enjte (14:00 - 16:00)

LAJMET KRYESORE TË KOMUNËS

Qëndro i informuar

Rekonstruimi i rrugës Trebosh-Tetovë

Lajme, Njoftime

Të nderuar bashkëqytetarë, Ashtu siç paralajmëruam disa ditë më parë, sot më 12 Shtator, bëmë hapjen zyrtare të nisjes së... Më Tepër → Rekonstruimi i rrugës Trebosh-Tetovë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës e R.M. së Veriut

Lajme, Njoftime

Ministria e Arsimit dhe Shkencës e R.M. së Veriut kishte publikuar disa projekte të realizuara në disa komuna të ndryshme.Për çudi,... Më Tepër → Ministria e Arsimit dhe Shkencës e R.M. së Veriut

NJOFTIMË

Lajme, Njoftime

Të nderuar bashkëqytetarë të #Treboshit, Ju njoftojmë se punimet e rekonstruimit (asfaltimit) të rrugës Trebosh-Tetovë do të... Më Tepër → NJOFTIMË

Sanimi i defektit në rrjetin e ujësjellësit në Strimnicë

Lajme, Njoftime, NPK

Sot gjatë sanimit të defektit në rrjetin e ujësjellësit në Strimnicë.Si gjithmonë në shërbim të qytetarëveNPK Mirmbajtja... Më Tepër → Sanimi i defektit në rrjetin e ujësjellësit në Strimnicë

Pas disa intervenimeve në terren, arritëm që të shuajmë zjarrin mbi fshatin Leshnicë të komunë së Zhelinës.

Lajme, Njoftime

Të nderuar bashkëqytetarë, Ju njoftojmë se pas disa intervenimeve në terren, arritëm që të shuajmë zjarrin mbi fshatin Leshnicë... Më Tepër → Pas disa intervenimeve në terren, arritëm që të shuajmë zjarrin mbi fshatin Leshnicë të komunë së Zhelinës.

Evenimente & Ngjarje

Kulturë. Debate. Sport. Rekreacion. Argëtim.

Nuk ka evenimente

Historiku i komunës

Gjithçka rreth komunës!

Komuna e Zhelinës ushtron veprimtarinë e saj si institucion lokal qeverisës në epiqendrën e saj, në fshatin Zhelinë. Në ndarjen e shkallës së parë administrative si komunë, Zhelina i takon rajonit të Pollogut,rajon ky që në përbërjen regjionale numëron gjithsej nëntë komuna.

Kjo si komunë është themeluar që me organizimin e ndarjes së parë territoriale në pluralizëm, në vitin 1996. Zhelina si fshat dhe 17 vendbanime të tjera rurale formojnë komunën e Zhelinës, me gjithsej 24.390 banorë (të dhëna këto sipas rregjistrimit të vitit 2002), dhe sipërfaqe prej 199km2. 

sallarev11
5828244
Close Search Window