Njoftime

Ju njoftojmë se nga data 05.06.2018 deri në 08.06.2018 do të bëhet deraritizimi i rrjetit të kanalizimit dhe dezinsektimi larvicid i mushkonjave në territorin e Komunës së Zhelinës nga ana e ESHP ”Qendra për shëndet publik Tetovë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close Search Window