Lajme, Njoftime

Ministria e Arsimit dhe Shkencës e R.M. së Veriut kishte publikuar disa projekte të realizuara në disa komuna të ndryshme.
Për çudi, disa komuna përmendeshin nga dy herë (dhe mirë që përmenden) por Komuna e Zhelinës me 99.9% popullsi shqiptare, nga një ministër shqiptar, mos përmendet asnjëherë të vetme, kjo është absurde. Ky lëshim kaq i madh, nuk ka ndodhur asnjëherë!

Përse vallë vetëm Komuna e Zhelinës nuk është në listën e projekteve të realizuara nga kjo Ministri?
A thua vallë, kujt i pengojnë sukseset e kësaj komune shqiptare?
A thua vallë, kjo komunë shqiptare i pengon një Ministri shqiptar?

Comments are closed.

Close Search Window