Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot (07.09.2020), gjatë inspektimit të punimeve për ndërtimin e rrjetit të kanalizimit në fshatin Zhelinë në gjatësi prej 985m, i pranishëm në teren ishte kryetari i komunës së Zhelinës, z.Blerim Sejdiu, për të ndjekur nga afër ecurinë e punimeve. Ky projekt realizohet në bashkëpunim me Ministrinë për ambient jetësor dhe planifikim hapësinor (në vlerë prej 4 milion den) dhe me kofinancim të komunës së Zhelinës (afër 3 milion den).

Vazhdojmë të punojmë me përkushtim, duke u angazhuar për çdo lagje dhe vendbanim.

Comments are closed.

Close Search Window