7 Marsi, kryetari viziton mësuesin e tij të parë.

ME RASTIN E 7 MARSIT, DITËS SË MËSUESIT “Fillimisht, më lejoni që në këtë datë të veçantë, me rastin e festës së 7 Marsit, të gjithë arsimdashësve dhe pishtarëve të arsimit t’ju uroj Ditën e Mësuesit, dhe njëherit me mirënjohje të thellë kujtojmë veprimtarinë dhe rolin e veçantë të tyre për të edukuar brezin e ri, që me zell dhe përkushtim kontribojnë në përhapjen e diturisë dhe që me idetë e tyre përparimtare u ndriçojnë e u hapin rrugën masave të gjera te popullit. Mesazhi im është që, çdo i ri duhet të kujtojë me mall dhe respekt të veçantë mësimdhënësin e parë, veçanërisht gjeneratën e arsimdashësve të cilët edhe përkundër peripecive nga pushteti i atëhershëm, arritën të kultivojnë gjenerata të …

Lexo më tepër...

Ftesë: Për pjesëmarrje në ngjarjen për njoftim me projektin „PËRMIRËSIM I QËNDRUESHMËRISË NDAJ PËRMBYTJEVE NË RAJONIN E POLLOGUT“

Të nderuar, Kemi kënaqësinë t’Ju ftojmë të merrni pjesë në ngjarjen për njoftim me projektin e inicuar rishtazi „Përmirësim i qëndrueshmërisë ndaj përmbytjeve në rajonin e Pollogut” që do të mbahet më 29 janar 2019, në Hotelin Merkur në Tetovë, duke filluar në ora 9:30. Projekti financohet nga Qeveria Zviceriane kurse implementohet nga Programa për zhvillim e Kombeve të Bashkuara (UNDP), në partneritet me Ministrinë për ambient jetësor dhe planifikim hapësinor, komunat e rajonit të Pollogut dhe një numër i madh i institucioneve tjera relevante. Kemi kënaqësinë t’Ju ftojmë të merrni pjesë në ngjarjen për njoftim me projektin e inicuar rishtazi „Përmirësim i qëndrueshmërisë ndaj përmbytjeve në rajonin e Pollogut” që do të mbahet më 29 janar 2019, në Hotelin …

Lexo më tepër...