Debat publik

Ftojmë qytetarët që bashkërisht, duke ndëgjuar zërin e tyre, të propozojmë Buxhetin e Komunës së Zhelinës për vitin 2019. Për një komunë Transparente dhe për të gjithë! Vendi: Salla e këshillit komunal Data: 21 dhjetor 2018, e Premte Koha: 15:00  

Lexo më tepër...