Zhelina feston 7 dhe 8 Marsin!

Kryetari Blerim Sejdiu kishte kënaqësinë dhe nderin që sot ,me rastin e Ditës së 7 Marsit dhe Ditës Ndërkombëtare të Gruas 8 Marsit, të mirëpresë mësimdhënëset e shkollave fillore komunale.Në shenjë respekti, Kryetari Sejdiu mbajti fjalim përshëndetës dhe njëherit shprehu mirënjohje të thellë për kontributin e dhënë në fushën e arsimit. FJALIMI PËRSHËNDETËS I KRYETARIT BLERIM SEJDIU, ME RASTIN E FESTËS SË 7 DHE 8 MARSIT “Të nderuara Zonja, Mësimdhënëse të shkollave, Këshilltare dhe ju të nderuara Nëpunëse të administratës, Më lejoni që në këtë ditë të veçantë, me rastin e festave të 7 dhe 8 Marsit, të shpreh mirënjohjen time të thellë për kontributin e dhënë në fushën e arsimit dhe përkushtimin tuaj në edukimin e brezave të rinj. …

Lexo më tepër...