Përurohet “Sheshi i Plisave” në fshatin Trebosh

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Një ditë e veçantë sot për banorët e fshatit Trebosh, parku i cili tashmë mban emrin “Sheshi i... Më Tepër → Përurohet “Sheshi i Plisave” në fshatin Trebosh

MËRGIMTARI ME DONACION PËR TË GJITHA SHKOLLAT E KOMUNËS SË ZHELINËS

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Edhe një iniciativë e shkëlqyer nga ana e zotëri Vesel Ahmedit, veprimtar dhe bashkatdhetarë i yni i... Më Tepër → MËRGIMTARI ME DONACION PËR TË GJITHA SHKOLLAT E KOMUNËS SË ZHELINËS

Rikonstruim i Sh.F.K. “Pashko Vasa” – Grupçin

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Krahas investimeve tjera që po realizohen këtë vit, veçanërisht në përmirësimin e infrastrukturës... Më Tepër → Rikonstruim i Sh.F.K. “Pashko Vasa” – Grupçin

Fillon bashkëpunimi mes USAID dhe Komunës së Zhelinës, për të plotësuar rikonstruimin e sh.f “Rametulla Ameti” në fshatin Çiflik

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Pas realizimit të projektit me UNDP për rindërtimin e pjesës së nyjeve sanitare dhe shtimin e zyrave... Më Tepër → Fillon bashkëpunimi mes USAID dhe Komunës së Zhelinës, për të plotësuar rikonstruimin e sh.f “Rametulla Ameti” në fshatin Çiflik

Kryetari i komunës z.Blerim Sejdiu, uron filloristët e rinjë duke ju dëshiruar fillimisht shëndet dhe shumë suksese në mësime me shpresë që vitin e ardhshëm do festojmë me kushte më të mira pa protokolle pandemie

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot (01.10.2020) në hapsirat e shkollës fillore “Luigj Gurakuqi” në një ambient festiv, me... Më Tepër → Kryetari i komunës z.Blerim Sejdiu, uron filloristët e rinjë duke ju dëshiruar fillimisht shëndet dhe shumë suksese në mësime me shpresë që vitin e ardhshëm do festojmë me kushte më të mira pa protokolle pandemie

SEJDIU PROMOVOI INVESTIMET NË SHKOLLËN FILLORE TË FSHATIT ÇIFLIK

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Për herë të parë që nga themelimi, bëhet rikonstuimi i sh.f. “Rametulla Ameti” në fshatin Çiflik.... Më Tepër → SEJDIU PROMOVOI INVESTIMET NË SHKOLLËN FILLORE TË FSHATIT ÇIFLIK

PËRFUNDON ME SUKSES, REALIZIMI I PROJEKTIT PËR RIKONSTRUIMIN E SH.F.K “RAMETULLA AMETI” – ÇIFLIK

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Komuna e Zhelinës organizoi forumin e fundit në bashkësi, për të prezantuar para qytetarëve të... Më Tepër → PËRFUNDON ME SUKSES, REALIZIMI I PROJEKTIT PËR RIKONSTRUIMIN E SH.F.K “RAMETULLA AMETI” – ÇIFLIK

Përmbyllet me sukses faza e fundit për kanalizimin fekal në Zhelinë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot (22.09.2020) , nga afër u ndoqën punimet për ndërtimin e rrjetit të ri të kanalizimit fekal në... Më Tepër → Përmbyllet me sukses faza e fundit për kanalizimin fekal në Zhelinë

Rikonstruimi i shkollës fillore “Ibrahim Temo” fshati Strimnicë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot (09.09.2020) vizituam shkollën “Ibrahim Temo” në fshatin Strimnicë, për të ndjekur nga... Më Tepër → Rikonstruimi i shkollës fillore “Ibrahim Temo” fshati Strimnicë

Close Search Window