Hera e parë në shtet, hera e parë në Komunën e Zhelinës!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Fjala është për projektin e fituar vetëm nga komunat e rajonit të Pollogut: Zhelinë, Tearcë dhe... Më Tepër → Hera e parë në shtet, hera e parë në Komunën e Zhelinës!

Prezantohet projekti i ndërtimit të shkollës së re në Cerovë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Në fshatin Cerovë, solemnisht është prezantuar projekti i ndërtimit të shkollës së re të këtij... Më Tepër → Prezantohet projekti i ndërtimit të shkollës së re në Cerovë

FRYMË PËR ARDHMËRINË!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Sot, me vizitën e tyre na nderuan Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe ekonomisë se ujrave z.Arjanit... Më Tepër → FRYMË PËR ARDHMËRINË!

ZHELINA, SË SHPEJTI ME PARKUN MË TË BUKUR TË REKREACIONIT!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Dy lajme të mira! Lajmi i parë i mirë për qytetarët tanë është se nga sot, nisëm me punimet buzë... Më Tepër → ZHELINA, SË SHPEJTI ME PARKUN MË TË BUKUR TË REKREACIONIT!

Përurohet “Sheshi i Plisave” në fshatin Trebosh

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Një ditë e veçantë sot për banorët e fshatit Trebosh, parku i cili tashmë mban emrin “Sheshi i... Më Tepër → Përurohet “Sheshi i Plisave” në fshatin Trebosh

MËRGIMTARI ME DONACION PËR TË GJITHA SHKOLLAT E KOMUNËS SË ZHELINËS

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Edhe një iniciativë e shkëlqyer nga ana e zotëri Vesel Ahmedit, veprimtar dhe bashkatdhetarë i yni i... Më Tepër → MËRGIMTARI ME DONACION PËR TË GJITHA SHKOLLAT E KOMUNËS SË ZHELINËS

Rikonstruim i Sh.F.K. “Pashko Vasa” – Grupçin

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Krahas investimeve tjera që po realizohen këtë vit, veçanërisht në përmirësimin e infrastrukturës... Më Tepër → Rikonstruim i Sh.F.K. “Pashko Vasa” – Grupçin

Fillon bashkëpunimi mes USAID dhe Komunës së Zhelinës, për të plotësuar rikonstruimin e sh.f “Rametulla Ameti” në fshatin Çiflik

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Pas realizimit të projektit me UNDP për rindërtimin e pjesës së nyjeve sanitare dhe shtimin e zyrave... Më Tepër → Fillon bashkëpunimi mes USAID dhe Komunës së Zhelinës, për të plotësuar rikonstruimin e sh.f “Rametulla Ameti” në fshatin Çiflik

Kryetari i komunës z.Blerim Sejdiu, uron filloristët e rinjë duke ju dëshiruar fillimisht shëndet dhe shumë suksese në mësime me shpresë që vitin e ardhshëm do festojmë me kushte më të mira pa protokolle pandemie

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot (01.10.2020) në hapsirat e shkollës fillore “Luigj Gurakuqi” në një ambient festiv, me... Më Tepër → Kryetari i komunës z.Blerim Sejdiu, uron filloristët e rinjë duke ju dëshiruar fillimisht shëndet dhe shumë suksese në mësime me shpresë që vitin e ardhshëm do festojmë me kushte më të mira pa protokolle pandemie

Close Search Window