Komuna e Zhelinës shënon 22 vjetorin e themelimit

Fotogaleri

Çaste të shkrepura gjatë festimit të 22 vjetorit të themelimit të komunës.... Më Tepër → Komuna e Zhelinës shënon 22 vjetorin e themelimit

Festivali i trashëgimisë kulturore organizuar nga Komuna e Zhelinës

Fotogaleri, Lajme

Me rastin e ardhjes së mërgimtarëve në vendlindje dhe me qëllim të kultivimit të vlerave kulturore,... Më Tepër → Festivali i trashëgimisë kulturore organizuar nga Komuna e Zhelinës

Sofra Fest 2018

Fotogaleri

Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin etnokulturor ‘’Sofra Fest 2018’’ Gjatë këtyre ditëve,... Më Tepër → Sofra Fest 2018

Close Search Window