Manual për operatorët ushqimorë në ambientet shkollore

Arsim, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Manual për operatorët ushqimorë në ambientet shkollore

Intervistë e kryetarit Sejdiu për Telegrafi.com

Lajme, Njoftime

Telegrafi Maqedoni në vazhdimësi në të ardhmen do të bëjë intervista me kryetarët e komunave në... Më Tepër → Intervistë e kryetarit Sejdiu për Telegrafi.com

PAS 30 VITEVE, IA ARRITËM! ZHELINA KA ARSYE PËR TË FESTUAR!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Qytetarë të mi të dashur, Sot, bashkë me drejtorin e NP “Rrugët shtetërore” të Maqedonisë... Më Tepër → PAS 30 VITEVE, IA ARRITËM! ZHELINA KA ARSYE PËR TË FESTUAR!

Fillon rinovimi i shkollës fillore “Rametullah Ameti” në f.Çiflik

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Filluam me rinovimim e shkollës fillore “Rametullah Ameti” në #ÇiflikArsimimi i mirëfilltë i... Më Tepër → Fillon rinovimi i shkollës fillore “Rametullah Ameti” në f.Çiflik

INFORMATË E RËNDËSISHME

Lajme, Njoftime

Të dashur bashkatdhetarë, Në bazë të propozimeve të Komisionit për sëmundje infektive, në mbeldhjen... Më Tepër → INFORMATË E RËNDËSISHME

Njoftim për zbatim të Prezentimit publik dhe Anketës publike për ,,Projektin Arkitektonik Urbanistik për formim të parcelave ndërtuese në parcelen urbane PN 1-B.8. me destinim G2 – Industri e lehte dhe jondotëse”

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Njoftim për zbatim të Prezentimit publik dhe Anketës publike për ,,Projektin Arkitektonik Urbanistik për formim të parcelave ndërtuese në parcelen urbane PN 1-B.8. me destinim G2 – Industri e lehte dhe jondotëse”

Njoftim për zbatim të Prezentimit publik dhe Anketës publike për “Propozim planin urbanistik për fshatin Uzurmisht”

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Njoftim për zbatim të Prezentimit publik dhe Anketës publike për “Propozim planin urbanistik për fshatin Uzurmisht”

FJALIMI I KRYETARIT SEJDIU ME RASTIN E PËRURIMIT TË RRUGËS LOKALE NË FSHATIN LLËRCË

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

I nderuar kryetar i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami, Të nderuar anëtarë të Kryesisë, I nderuar kryesues i... Më Tepër → FJALIMI I KRYETARIT SEJDIU ME RASTIN E PËRURIMIT TË RRUGËS LOKALE NË FSHATIN LLËRCË

Situata pandemike në Zhelinë të Maqedonisë së Veriut, Blerim Sejdiu-kryetar i komunës

Lajme, Njoftime

Pronocim për ‘RTV Dukagjini’ Kosovë. Menaxhimi i pandemisë Kovid-19.... Më Tepër → Situata pandemike në Zhelinë të Maqedonisë së Veriut, Blerim Sejdiu-kryetar i komunës

Close Search Window