Përfundon faza e parë e rikonstruimit të rrugës së Novosellës.

Lajme, Njoftime

Përfunduam me fazën e parë të rikonstruimit të rrugës së #Novosellës. Poashtu përfunduan... Më Tepër → Përfundon faza e parë e rikonstruimit të rrugës së Novosellës.

Vendim për zbatimin e vlerësimit strategjik

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Vendim për zbatimin e vlerësimit strategjik

Sqarim rreth hapjes së rrugës së re Novosellë-Rogle.

Lajme, Njoftime

Të dashur bashkëqytetarë, Një sqarim rreth hapjes së rrugës së re Novosellë-Rogle. Përmes këtyre... Më Tepër → Sqarim rreth hapjes së rrugës së re Novosellë-Rogle.

EDHE NOVOSELLA ME RRUGË TË RE

Lajme, Njoftime

Bashkarisht me disa banorë të Novosellës dhe operatorin që do t’i realizon punimet  e rrugës... Më Tepër → EDHE NOVOSELLA ME RRUGË TË RE

NPK Mirëmbajtja – Komuna e Zhelinës

Lajme, Njoftime, NPK

Sot kolegët tanë të NPK rregulluan pusetën në fshatin Strimnicë.Çdo ditë në shërbim të qytetarëve... Më Tepër → NPK Mirëmbajtja – Komuna e Zhelinës

NPK Mirëmbajtja – Komuna e Zhelinës

Lajme, Njoftime, NPK

Sot gjatë intervenimit për pastrimin e gypave të kanalizimit në Zhelinë.Çdo herë në shërbim të... Më Tepër → NPK Mirëmbajtja – Komuna e Zhelinës

NPK Mirëmbajtja – Komuna e Zhelinës

Lajme, Njoftime, NPK

... Më Tepër → NPK Mirëmbajtja – Komuna e Zhelinës

Me fat Kurban Bajrami

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Me fat Kurban Bajrami

Policët e shtrirë

Lajme, Njoftime, NPK

Filluam me aksionin e vendosjes së ‘policëve të shtrirë’, në disa lokacione... Më Tepër → Policët e shtrirë

Close Search Window