Kryetari i Zhelinës udhëton në Vjenë me ftesë të Kryetarit të Vjenës

Lajme

Me ftesë të Kryetarit të Vjenës, kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu, do të merr pjesë në... Më Tepër → Kryetari i Zhelinës udhëton në Vjenë me ftesë të Kryetarit të Vjenës

Komuna e Zhelinës përgjysmon pagesat për kyçjen në rrjetin e ujësjellësit dhe të kanalizimit

Lajme, Njoftime

Të nderuar qytetarë, Duke u nisur nga detyrimi jonë që t’Ju shërbejmë Juve si banorë të kësaj... Më Tepër → Komuna e Zhelinës përgjysmon pagesat për kyçjen në rrjetin e ujësjellësit dhe të kanalizimit

Komuna e Zhelinës vjen me një risi:’’Tregoji kryetarit për problemin në vendbanimin tënd’’

Lajme

Komuna e Zhelinës vjen me një risi:’’Tregoji kryetarit për problemin në vendbanimin tënd’’ Prej... Më Tepër → Komuna e Zhelinës vjen me një risi:’’Tregoji kryetarit për problemin në vendbanimin tënd’’

Kryetari i Zhelinës takon përgjegjësin e TIKA-s për Maqedoninë

Lajme

Sot kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu, ka realizuar një takim me koordinatorin e Agjencisë... Më Tepër → Kryetari i Zhelinës takon përgjegjësin e TIKA-s për Maqedoninë

Komuna e Zhelinës nikoqire e takimit të komunave të Pollogut me korporatën amerikano-gjermane për projekte

Lajme

Sot, në Komunën e Zhelinës përfaqësues të korporatës amerikane ITM Controls d.o.o me seli në Bosnje... Më Tepër → Komuna e Zhelinës nikoqire e takimit të komunave të Pollogut me korporatën amerikano-gjermane për projekte

Kryetari i Zhelinës i del në ndihmë familjes nga Merova

Lajme

Menjëherë pas daljes në media të rastit të familjes Salihi nga fshati Merovë, kryetari i Komunës së... Më Tepër → Kryetari i Zhelinës i del në ndihmë familjes nga Merova

Fillohet me realizimin e projekteve në Komunën e Zhelinës

Lajme

Njëri ndër premtimet e kryetarit aktual të Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu, gjatë kampanjës... Më Tepër → Fillohet me realizimin e projekteve në Komunën e Zhelinës

Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin ‘’Maratona e Lirisë’’

Lajme

Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin ‘’Maratona e Lirisë’’ Për hir të Ditës së Flamurit... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin ‘’Maratona e Lirisë’’

Komuna e Zhelinës fton qytetarët në programin ‘’Maratona e Lirisë’’

Lajme

Komuna e Zhelinës fton qytetarët në programin ‘’Maratona e Lirisë’’ Komuna e Zhelinës i fton të... Më Tepër → Komuna e Zhelinës fton qytetarët në programin ‘’Maratona e Lirisë’’

Close Search Window