Kryetari Blerim Sejdiu dhe ministri Goran Sugarevski mbikëqyrën punimet për ndërtimin e ujësjellësit dhe rezervuarit kryesor

Lajme

Kryetari Blerim Sejdiu dhe ministri Goran Sugarevski mbikëqyrën punimet për ndërtimin e ujësjellësit... Më Tepër → Kryetari Blerim Sejdiu dhe ministri Goran Sugarevski mbikëqyrën punimet për ndërtimin e ujësjellësit dhe rezervuarit kryesor

Komuna e Zhelinës organizon aksion për dhurimin e gjakut

Lajme

Komuna e Zhelinës në bashkëpunim me Kryqin e Kuq organizon aksion për dhurimin e gjakut me moton... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizon aksion për dhurimin e gjakut

Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin etnokulturor ‘’Sofra Fest 2018’’

Lajme

Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin etnokulturor ‘’Sofra Fest 2018’’ Gjatë këtyre ditëve,... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin etnokulturor ‘’Sofra Fest 2018’’

NJOFTIM:Ditën e premte (13.04.2018) lëvizja në afërsi të rezervuarit për furnizim me ujë do të jetë e ndaluar

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → NJOFTIM:Ditën e premte (13.04.2018) lëvizja në afërsi të rezervuarit për furnizim me ujë do të jetë e ndaluar

Komuna e Zhelinës organizoi aksion për mbjelljen e fidanëve

Lajme

Komuna e Zhelinës organizoi aksion për mbjelljen e fidanëve Komuna e Zhelinës dhe kryetari Blerim Sejdiu... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizoi aksion për mbjelljen e fidanëve

Komuna e Zhelinës mbështet protestat për Almirin e vogël

Lajme

Komuna e Zhelinës dhe kryetari Blerim Sejdiu njoftojnë opinionin e gjerë se fuqishëm i mbështesin... Më Tepër → Komuna e Zhelinës mbështet protestat për Almirin e vogël

Komuna e Zhelinës organizoi manifestim përkujtimor për veteranët e arsimit

Lajme

Komuna e Zhelinës për hir të festës së mësuesit për herë të parë  organizoi një manifestim... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizoi manifestim përkujtimor për veteranët e arsimit

Komuna e Zhelinës uron festën e 7 Marsit

Lajme

Komuna e Zhelinës me respektin më të thellë te gjithë arsimtarëve ua uron festën e 7 Marsit duke e... Më Tepër → Komuna e Zhelinës uron festën e 7 Marsit

Komuna e Zhelinës: Rrugët janë të pastruara dhe të kalueshme

Lajme

Të nderuar bashkqytetarë të Komunës së Zhelinës, Edhe pse Kryetari i Komunës është në udhëtim... Më Tepër → Komuna e Zhelinës: Rrugët janë të pastruara dhe të kalueshme

Close Search Window