Konstituohet Këshilli Komunal i Komunës së Zhelinës

Këshilli Komunal i Komunës së Zhelinës sot e mbajti seancën e parë konstituiv. Pas formimit të komisioneve të nevojshme, me shumicë votash, me , për kryesues këshilli u zgjodh Liridon Useini, njëherësh edhe bartës i listës së këshilltarëve të Lëvizjes BESA. Para të pranishmëve fjalë përshëndetëse mbajti edhe kryetari i Komunës së Zhelinës, i cili Këshillit i uroi punë të mbarë dhe të suksesshme. Kryetari para të pranishmëve gjithashtu uroi që ky Këshill të jetë i hapur për qytetarët dhe në shërbim të tyre, të jetë profesional dhe i paanshëm, të angazhohet për transparencë, llogaridhënie dhe të jetë korrektues i punës së kryetarit dhe administratës komunale.

Lexo më tepër...

Kryetari i Zhelinës takon biznesmenët nga Gjermania

Katër ditë pas marrjes së detyrës së kryetarit të Komunës së Zhelinës, zotëri Blerim BESA ka realizuar takim me disa biznesmenë shqiptarë që jetojnë dhe veprojnë në Gjermani. Biznesmenët në fjalë kanë shprehur interesim që të investojnë në Komunën e Zhelinës, sidomos në prodhim të energjisë elektrike, qendrave rekreative-sportive, pika për grumbullimin dhe përpunimin e mbeturinave, pishina të mbuluara si dhe shumë projekte tjera. 

Lexo më tepër...

Kryetari Blerim Sejdiu viziton shkollat në Komunën e Zhelinës

Kryetari i Komunës së Zhelinës, zotëri Blerim Sejdiu, pas marrjes së mandatit vizitat e para i ka bërë nëpër shkollat në territorin e Komunës së Zhelinës. Qëllimi i këtyre vizitave ishte për t’i parë nga afër kushtet në të cilat zhvillohet procesi edukativo-arsimor si dhe për të parë deri ku janë përgatitjet e shkollave për sezonin e dimrit. Kryetari i porsazgjedhur në takimet me arsimtarët dhe drejtuesit e shkollave u zotua se do jetë në ndihmën e tyre me qëllim të përmirësimit të kushteve dhe rritjes së cilësisë së arsimit.  

Lexo më tepër...

Kryetari i porsazgjedhur i Komunës së Zhelinës realizon takimin e pare me administratën komunale

Kryetari i porsazgjedhur i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu, në ditën e parë të mandatit të tij ka realizuar takimin e pare me administratën komunale me ç’rast ka kërkuar angazhim maksimal të secilin punëtorë në komunë me qëllimin të dhënies së shërbimeve sa më të mira për qytetarët e Komunës së Zhelinës. Kryetari i ri ka kërkuar nga i tërë stafi që të punojnë me përkushtimin maksimal që Komuna e Zhelinës  të bëhet një model i pushtet lokal në Maqedoni dhe më gjerë, model i një qeverisjeje transparente, efikase dhe moderne.

Lexo më tepër...