KUJDES

Lajme, Njoftime

Për shkak të motit të ndryshueshëm dhe reshjeve lokale të shiut me intenzitet më të lartë në ditët... Më Tepër → KUJDES

Në prag të festës së Kurban Bajramit, komuna e Zhelinës në bashkëpunim me Kryqin e Kuq shpërndau pako me ndihma për familjet në nevojë

Lajme, Njoftime

Në prag të festës së Kurban Bajramit, sot komuna e Zhelinës në bashkëpunim me Kryqin e Kuq shpërndau... Më Tepër → Në prag të festës së Kurban Bajramit, komuna e Zhelinës në bashkëpunim me Kryqin e Kuq shpërndau pako me ndihma për familjet në nevojë

Njoftim për zbatim të përsëritur të Anketës publike dhe prezentimit publik të përsëritur për Propozim Planin Urbanistik të fshatit Trebosh

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Njoftim për zbatim të përsëritur të Anketës publike dhe prezentimit publik të përsëritur për Propozim Planin Urbanistik të fshatit Trebosh

Njoftim për zbatim të propozim Dokumentacionit për Planifikim Lokal

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Njoftim për zbatim të propozim Dokumentacionit për Planifikim Lokal

QOFTË I PAHARRUAR KUJTIMI PËR TY!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Në kujtim të dëshmorëve të kombit, sot përkujtojmë 19 vjetorin e rënies heroike të dëshmorit të... Më Tepër → QOFTË I PAHARRUAR KUJTIMI PËR TY!

Ka filluar aplikimi për subvencione për bujqësi në kuadër të Progamit të vitit 2020

Lajme, Njoftime

Të nderuar qytetarë të Komunës së Zhelinës, Agjencia për mbështetje financiare në bujqësi dhe... Më Tepër → Ka filluar aplikimi për subvencione për bujqësi në kuadër të Progamit të vitit 2020

Manual për operatorët ushqimorë në ambientet shkollore

Arsim, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Manual për operatorët ushqimorë në ambientet shkollore

Intervistë e kryetarit Sejdiu për Telegrafi.com

Lajme, Njoftime

Telegrafi Maqedoni në vazhdimësi në të ardhmen do të bëjë intervista me kryetarët e komunave në... Më Tepër → Intervistë e kryetarit Sejdiu për Telegrafi.com

PAS 30 VITEVE, IA ARRITËM! ZHELINA KA ARSYE PËR TË FESTUAR!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Qytetarë të mi të dashur, Sot, bashkë me drejtorin e NP “Rrugët shtetërore” të Maqedonisë... Më Tepër → PAS 30 VITEVE, IA ARRITËM! ZHELINA KA ARSYE PËR TË FESTUAR!

Close Search Window