Sqarim rreth hapjes së rrugës së re Novosellë-Rogle.

Lajme, Njoftime

Të dashur bashkëqytetarë, Një sqarim rreth hapjes së rrugës së re Novosellë-Rogle. Përmes këtyre... Më Tepër → Sqarim rreth hapjes së rrugës së re Novosellë-Rogle.

EDHE NOVOSELLA ME RRUGË TË RE

Lajme, Njoftime

Bashkarisht me disa banorë të Novosellës dhe operatorin që do t’i realizon punimet  e rrugës... Më Tepër → EDHE NOVOSELLA ME RRUGË TË RE

NPK Mirëmbajtja – Komuna e Zhelinës

Lajme, Njoftime, NPK

Sot kolegët tanë të NPK rregulluan pusetën në fshatin Strimnicë.Çdo ditë në shërbim të qytetarëve... Më Tepër → NPK Mirëmbajtja – Komuna e Zhelinës

NPK Mirëmbajtja – Komuna e Zhelinës

Lajme, Njoftime, NPK

Sot gjatë intervenimit për pastrimin e gypave të kanalizimit në Zhelinë.Çdo herë në shërbim të... Më Tepër → NPK Mirëmbajtja – Komuna e Zhelinës

NPK Mirëmbajtja – Komuna e Zhelinës

Lajme, Njoftime, NPK

... Më Tepër → NPK Mirëmbajtja – Komuna e Zhelinës

Me fat Kurban Bajrami

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Me fat Kurban Bajrami

Policët e shtrirë

Lajme, Njoftime, NPK

Filluam me aksionin e vendosjes së ‘policëve të shtrirë’, në disa lokacione... Më Tepër → Policët e shtrirë

APEL

Lajme, Njoftime

Apelojmë deri tek të gjithë qytetarët e komunës së Zhelinës,që me rastin e festës së Kurban... Më Tepër → APEL

Rrjeti i kanalizimit në Llërcë

Lajme, Njoftime

Vazhdojmë me punë intenzive të lëshimit të rrjetit të kanalizimit në Llërcë.... Më Tepër → Rrjeti i kanalizimit në Llërcë

Close Search Window