Fuqizimi i këshillave komunale

Lajme, Njoftime

Të nderuar qytetarë, Komuna e Zhelinës ka nderin t’ju ftojë më datë 07.11.2019 (e enjte), me fillim... Më Tepër → Fuqizimi i këshillave komunale

Ministri Nuredini takohet me kryetarin e komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu

Lajme, Njoftime

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, zhvilloi një takim pune me... Më Tepër → Ministri Nuredini takohet me kryetarin e komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu

Fillojn punimet për rikonstruimin e rrugës në Strimnicë

Lajme, Njoftime

Komuna e Zhelinës ka filluar me punimet për rikonstruimin e rrugës në fshatin Strimicë, projekt ky që... Më Tepër → Fillojn punimet për rikonstruimin e rrugës në Strimnicë

Vendim për sjellje të “Planit Urbanistik për fshatin ÇIFLIK”

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Vendim për sjellje të “Planit Urbanistik për fshatin ÇIFLIK”

Vendim për sjellje të “Planit Urbanistik për fshatin KOPAÇINDOLL”

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Vendim për sjellje të “Planit Urbanistik për fshatin KOPAÇINDOLL”

Filluan punët në rrugën Tetovë-Trebosh!

Lajme, Njoftime

Kohë më parë, kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi, kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim... Më Tepër → Filluan punët në rrugën Tetovë-Trebosh!

Komuna e Zhelinës shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas Rurale!

Lajme, Njoftime

“Gruaja e cila në mënyrën më të mirë të mundshme arrin të drejtoj punët dhe problemet e një... Më Tepër → Komuna e Zhelinës shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas Rurale!

Çifliku me Kënd për fëmijë

Lajme, Njoftime

Çifliku me Kënd për fëmijë. Prej sot, voglushët e fshatit Çiflik do të kenë Këndin e tyre ku do të... Më Tepër → Çifliku me Kënd për fëmijë

Dita Ndërkombëtare e Gruas Rurale

Lajme, Njoftime

Eja të bashkëbisedojmë për sfidat dhe sukseset, për të inspiruar dhe gra të tjera. 15 Tetori shënon... Më Tepër → Dita Ndërkombëtare e Gruas Rurale

Close Search Window