Konferencë për Decentralizim dhe Qeverisje Lokale

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot në Shkup, u zhvillua Konferenca vjetore për Decentralizim dhe Qeverisje Lokale e cila do të zgjatë dy... Më Tepër → Konferencë për Decentralizim dhe Qeverisje Lokale

Muzeu Mobil

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Edhe sivjet Komuna e Zhelinës në bashkëpunim me ‘Muzen Mobil’ nga Kosova në krye me drejtorin... Më Tepër → Muzeu Mobil

QENDRA PËR ZHVILLIM TË RAJONIT PLANOR TË POLLOGUT – NJOFTIM

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → QENDRA PËR ZHVILLIM TË RAJONIT PLANOR TË POLLOGUT – NJOFTIM

Çfarë realizuam për këto dy vite?

Lajme, Njoftime

Të dashur qytetarë të Komunës së Zhelinës, Në këtë video të shkurtër, ju prezantojmë disa nga... Më Tepër → Çfarë realizuam për këto dy vite?

MUZEU KOMBËTAR I KOSOVËS

Lajme, Njoftime

Edhe kësaj radhe, me rastin e festave të Nëntorit, komuna e Zhelinës mirëpret ekipin e Muzeut Mobil të... Më Tepër → MUZEU KOMBËTAR I KOSOVËS

Ujësjellësi në Strimnicë

Lajme, Njoftime, NPK

E Hënë (11.11.2019) u intervenua në rrjetin e ujësjellësit në #Strimnicë për shkak të defekteve... Më Tepër → Ujësjellësi në Strimnicë

Vendim për zbatimin e vlerësimit strategjik

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Vendim për zbatimin e vlerësimit strategjik

Komuna Zhelinës merr pjesë në Programi e shpërndarjes së eksperiencave me komunat turke.

Lajme, Njoftime

Komuna Zhelinës e përfaqësuar nga vetë kryetari, bashkarisht me disa kryetarë tjerë të komunave nga... Më Tepër → Komuna Zhelinës merr pjesë në Programi e shpërndarjes së eksperiencave me komunat turke.

Forumi i IV (Final) dhe sesioni i fundit për këtë vit

Lajme, Njoftime

Në komunën e Zhelinës u realizua Forumi i IV me radhë dhe sesioni i fundit për këtë vit.Forumet e... Më Tepër → Forumi i IV (Final) dhe sesioni i fundit për këtë vit

Close Search Window