Komuna e Zhelinës shënon 22 vjetorin e themelimit

Lajme, Njoftime

Të nderuar Këshilltarë të Komunës së Zhelinës,Të nderuar ish-Kryetarë të komunës,Të nderuar... Më Tepër → Komuna e Zhelinës shënon 22 vjetorin e themelimit

Debat publik

Lajme, Njoftime

Ftojmë qytetarët që bashkërisht, duke ndëgjuar zërin e tyre, të propozojmë Buxhetin e Komunës së... Më Tepër → Debat publik

THIRRJE PUBLIKE

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → THIRRJE PUBLIKE

NJOFTIM rreth ,,Ligjit për ndyshim dhe plotësim të Ligjit për veprim me objekte të ndërtuara pa leje”

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → NJOFTIM rreth ,,Ligjit për ndyshim dhe plotësim të Ligjit për veprim me objekte të ndërtuara pa leje”

Njoftim për organizim të Prezentimit publik dhe anketës publike të”Propozim planit Urbanistik për fshatin Kopaçindoll”

Lajme, Njoftime

Njoftim për organizim të Prezentimit publik dhe anketës publike të”Propozim planit Urbanistik për... Më Tepër → Njoftim për organizim të Prezentimit publik dhe anketës publike të”Propozim planit Urbanistik për fshatin Kopaçindoll”

Njoftim për organizim të konsultimit me publikun sipas Raportit për vlerësim strategjik të ndikimit të mjedisit jetësor për DPUL për P.N._ZH.1. ,me destinim E2.

Lajme, Njoftime

Njoftim për organizim të  konsultimit  me publikun sipas  Raportit  për vlerësim... Më Tepër → Njoftim për organizim të konsultimit me publikun sipas Raportit për vlerësim strategjik të ndikimit të mjedisit jetësor për DPUL për P.N._ZH.1. ,me destinim E2.

Известување за превентивна теристична адултицидна дезинцекција против комарци на Локална самоуправа Желино

Njoftime

... Më Tepër → Известување за превентивна теристична адултицидна дезинцекција против комарци на Локална самоуправа Желино

Njoftim:Nga data 05.06.2018 deri në 08.06.2018 do të bëhet deraritizimi i rrjetit të kanalizimit dhe dezinsektimi larvicid i mushkonjave

Njoftime

Ju njoftojmë se nga data 05.06.2018 deri në 08.06.2018 do të bëhet deraritizimi i rrjetit të kanalizimit... Më Tepër → Njoftim:Nga data 05.06.2018 deri në 08.06.2018 do të bëhet deraritizimi i rrjetit të kanalizimit dhe dezinsektimi larvicid i mushkonjave

NJOFTIM:Ditën e premte (13.04.2018) lëvizja në afërsi të rezervuarit për furnizim me ujë do të jetë e ndaluar

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → NJOFTIM:Ditën e premte (13.04.2018) lëvizja në afërsi të rezervuarit për furnizim me ujë do të jetë e ndaluar

Close Search Window