FILLON PROCEDURA PËR REALIZIMIN E PROJEKTIT ” RIKONSTUIM I SH.F.K RAMETULLA AMETI” – ÇIFLIK

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Kryetari i komunës së Zhelinës z.Blerim Sejdiu dhe znj. Narine Sahakian-përfaqësuese e përhershme e... Më Tepër → FILLON PROCEDURA PËR REALIZIMIN E PROJEKTIT ” RIKONSTUIM I SH.F.K RAMETULLA AMETI” – ÇIFLIK

RAPORTI VJETOR 2018/19

Lajme, Llogaritë përfundimtare, Njoftime

Linku për flip Raportin vjetor 2018/19 http://online.anyflip.com/srklp/squh/mobile/index.html... Më Tepër → RAPORTI VJETOR 2018/19

23 VJET KOMUNA E ZHELINËS

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

“23 VJET KOMUNA E ZHELINËS” Në një atmosferë festive, me rastin e 23 vjetorit të komunës... Më Tepër → 23 VJET KOMUNA E ZHELINËS

Plani Urbanistik për fshatin DËBËRCË

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Plani Urbanistik për fshatin DËBËRCË

OFERTË PUNËSIMI

Lajme, Njoftime

Të nderuar qytetarë të komunës së Zhelinës, kompania e mirënjohur “Lear corporation” e... Më Tepër → OFERTË PUNËSIMI

Aksion Ekologjik

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Bashkë me administratën e Komunës së Zhelinës realizuam aksionin ekologjik, buzë lumit... Më Tepër → Aksion Ekologjik

Nxënësit e shkollës fillore “Ibrahim Temo” vizitojn Komunën e Zhelinës

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Me shumë kënaqësi mirëpritëm vogëlushët e shkollës fillore “Ibrahim Temo” nga Strimnica,... Më Tepër → Nxënësit e shkollës fillore “Ibrahim Temo” vizitojn Komunën e Zhelinës

Procesi i buxhetimit, miratimi i buxhetit dhe zbatimi i tij

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Trajnim në vendin e punës Komuna e Zhelinës në bashkëpunim me UNDP dhe AFO, organizoi trajnimin... Më Tepër → Procesi i buxhetimit, miratimi i buxhetit dhe zbatimi i tij

Shkolla “Rahmetulla Ameti”-Llërcë, Komuna e Zhelinës

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Si e gjetëm, e si është sot! Shkolla “Rahmetulla Ameti”-Llërcë, Komuna e Zhelinës. Pa... Më Tepër → Shkolla “Rahmetulla Ameti”-Llërcë, Komuna e Zhelinës

Close Search Window