Mirë se erdhët MËRGIMTARË!

Lajme, Njoftime

Mirupafshim në Festivalin etnokulturorë “Sofra Fest” që do mbahet nga data 25-27 të këtij... Më Tepër → Mirë se erdhët MËRGIMTARË!

FESTIVAL ETNOKULTUROR “SOFRA FEST” – Zhelinë 25-27 KORRIK 2019

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → FESTIVAL ETNOKULTUROR “SOFRA FEST” – Zhelinë 25-27 KORRIK 2019

Rekonstruimi i dy shkollave

Lajme, Njoftime

Fituam edhe dy projekte tjera!🎉🎊Rekonstruojmë edhe dy shkolla Të nderuar bashkëqytetarë, Dje, në... Më Tepër → Rekonstruimi i dy shkollave

Rrethoja e fushës së sportit në Dëbërcë && Pastrim i hapësirave publike

Lajme, Njoftime

Kësaj radhe, lajme të mira për rininë e Dëbërcës! Sot, filluam me punimet e rrethojës së fushës... Më Tepër → Rrethoja e fushës së sportit në Dëbërcë && Pastrim i hapësirave publike

Dhuro gjak, shpëto Jetë

Lajme, Njoftime

Gjatë ditës së sotme, vijoi fushata për dhurimin e gjakut, me ç’rast iu përgjigjën thirrjes... Më Tepër → Dhuro gjak, shpëto Jetë

МОДЕЛ НА ТЕНДЕРСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА ОТВОРЕНА ПОСТАПКА

Furnizime Publike, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → МОДЕЛ НА ТЕНДЕРСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА ОТВОРЕНА ПОСТАПКА

DHURO GJAK SHPËTO JETË

Lajme, Njoftime

Komuna e Zhelinës hap dyert për dhurimin e gjakut, duke iu bashkangjitur nismës “Dhuro gjak, shpëto... Më Tepër → DHURO GJAK SHPËTO JETË

Ky venbanim shqiptar do bëhet me rrugë të standardeve evropiane

Lajme, Njoftime

Komunat shqiptare si duket kanë filluar që projektet ti bëjnë njëherë e mirë dhe jo shkel e shko që... Më Tepër → Ky venbanim shqiptar do bëhet me rrugë të standardeve evropiane

Njoftim – Sanimin e gropave të rrugës regjionale Saraj-Grupçin-Zhelinë dhe kanalizimi në fsh.Llërcë

Lajme, Njoftime

Komuna e Zhelinës në bashkëpunim me Ndërmarrjen Publike “Rrugët e Maqedonisë”, përfunduan... Më Tepër → Njoftim – Sanimin e gropave të rrugës regjionale Saraj-Grupçin-Zhelinë dhe kanalizimi në fsh.Llërcë

Close Search Window