NJOFTIM

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → NJOFTIM

SI DERI TEK VETË-IZOLIMI SHTËPIAK? ALO DOKTOR!

Lajme, Njoftime

Si deri te vetë-izolimi i rregullt shtëpiak?Qëndroni në shtëpi, përveç se në rast urgjence.... Më Tepër → SI DERI TEK VETË-IZOLIMI SHTËPIAK? ALO DOKTOR!

NJOFTIM

Lajme, Njoftime

Në përputhje me rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe me propozim të... Më Tepër → NJOFTIM

Drejtori i shkollës private “Maarif International Schools” viziton Komunën e Zhelinës

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Kënaqësi që Komunën e Zhelinës e vizitoi drejtori i shkollës private “Maarif International... Më Tepër → Drejtori i shkollës private “Maarif International Schools” viziton Komunën e Zhelinës

ÇKA DUHET DITUR DHE PATUR KUJDE

Lajme, Njoftime

Coronavirusi është me diametër qelizor prej 400-500 mikro, kështu që çdo maskë parandalon... Më Tepër → ÇKA DUHET DITUR DHE PATUR KUJDE

Gëzuar festën e 8 Marsit!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Në këtë ditë të veçantë, të gjithë nënave, grave dhe motrave tona, Ju urojmë shëndet, mbarësi,... Më Tepër → Gëzuar festën e 8 Marsit!

Për nder të festës së 7 dhe 8 Marsit, në komunën e Zhelinës u mbajt mbrëmje poetike

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Për nder të festës së 7 dhe 8 Marsit, në komunën e Zhelinës u mbajt mbrëmje poetike, ku të... Më Tepër → Për nder të festës së 7 dhe 8 Marsit, në komunën e Zhelinës u mbajt mbrëmje poetike

URIME 7 MARSIN, pishtarë të arsimit!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Të nderuar të pranishëm,Sot, nga ky tempull i dijes që mban emrin e rilindasit tonë Pashko Vasa, ju Uroj... Më Tepër → URIME 7 MARSIN, pishtarë të arsimit!

MBLEDHJE KOMEMORATIVE PËR NDER TË DR.AGIM RAMADANIT

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

“E nderuar familje Ramadani,Të nderuar miq, bashkëveprimtarëTë nderuar të pranishëm, Më lejoni të... Më Tepër → MBLEDHJE KOMEMORATIVE PËR NDER TË DR.AGIM RAMADANIT

Close Search Window