Fatmir Izairi

Fatmir Izairi ka lindur me 22.12.1962, ne f. Zheline ku edhe jeton. Shkollimin fillor e ka kryer ne fshatin e lindjes kurse ate te mesem ne gjimnazin e Tetoves. Ka kryer fakultetin e mjeksis dhe ka specializuar ne pediatri ne Universitetin ” Kirili she Medoti ” ne Shkup. Nga viti 1993 deri ne zgjedhjen e tij si kryetar komune ka punuar si mjek dhe udheheqes i poliklinikes “Florens” me 4 veprimtari nga mjekesia primare shendetesore me 30 te punesuar. I martuar dhe ka 2 djem, Petriti 17 vjec dhe Fatosi 11 vjec.

e-mail: kryetari@zhelina.gov.mk