Shefije Saiti Shefije Saiti ka lindur ne f. Trebosh. Shkollen fillore e kryen ne fshatin e lindjes si nxenese e dalluar dhe vazhdon shkollimin e mesem ne Tetove ku ne vitin 1998 mbaron me suskses. Vazhdon studimet ne Fakultetin Juridik ne Universitetin e Prishtines ku ne vitin 2005 diplomon si studentet superiore. Pas studimeve praktiken juridike e ushtron ne Gjykaten e Tetoves. Ne vitin 2007 punesohet ne Komunen e Zhelines ne seksionin juridik. Ne zgjedhjet e fundit presidenciale dhe lokale ka qene Kryetare e komisioni komunal zgjedhor dhe te njejtat i organizoj ne menyre te shkelqyeshme. Ne vitin 2009 emerohet Sekretar i Komunes, post te cilin edhe aktualisht e ushtron.