Lista e lajmeve AKTIVITETE

Posted on 09.06.2016

Më datë 20.05.2016 (e premte), me rastin e patronatit të shkollës fillore ,,Luigj Gurakuqi”-Zhelinë, u inaugurua salla sportive po në këtë shkollë, e ndërtuar në kuadër të projektit përkatës. Të pranishëm në këtë eveniment ishin, kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim z. Ali Ahmeti, Ministrat aktual dhe ish ministrat e BDI-së, deputet, funksionarë të lartë shtetërorë, stafi mësimor dhe drejtorë të shkollave, administrata komunale dhe shumë qytetarë të komunës së Zhelinës. ... më tepër

Posted on 04.03.2016

Në kuadër të aktiviteteve sportive që po organizon Komuna e Zhelinës-Sektori për arsim,kulturë, rini dhe sport, në bashkëpunim me klubin sportiv shkollor ,,Dielli,,-Zhelinë ,më datë 07.10.2015 dhe 08.10.2015, u mbajtën garat sportive në futboll... më tepër