Njoftim për organizim të konsultimit me publikun sipas Raportit për vlerësim strategjik të ndikimit të mjedisit jetësor për DPUL për P.N._ZH.1. ,me destinim E2.

Lajme, Njoftime

Njoftim për organizim të  konsultimit  me publikun sipas  Raportit  për vlerësim... Më Tepër → Njoftim për organizim të konsultimit me publikun sipas Raportit për vlerësim strategjik të ndikimit të mjedisit jetësor për DPUL për P.N._ZH.1. ,me destinim E2.

Njoftim për organizim të prezentimit dhe anketës publike për Propozim planin urbanistik për fshatin Trebosh

Lajme

Njoftim për organizim të prezentimit dhe anketës publike për Propozim planin urbanistik për fshatin... Më Tepër → Njoftim për organizim të prezentimit dhe anketës publike për Propozim planin urbanistik për fshatin Trebosh

Komuna e Zhelinës organizon trajnim për kultivimin e mjedrës

Lajme

Të nderuar, Komuna e Zhelinës ju njofton se në kuadër të Projektit USAID për zhvillim të biznesit... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizon trajnim për kultivimin e mjedrës

Известување за превентивна теристична адултицидна дезинцекција против комарци на Локална самоуправа Желино

Njoftime

... Më Tepër → Известување за превентивна теристична адултицидна дезинцекција против комарци на Локална самоуправа Желино

Festivali i trashëgimisë kulturore organizuar nga Komuna e Zhelinës

Fotogaleri, Lajme

Me rastin e ardhjes së mërgimtarëve në vendlindje dhe me qëllim të kultivimit të vlerave kulturore,... Më Tepër → Festivali i trashëgimisë kulturore organizuar nga Komuna e Zhelinës

Sopi dhe Faton Selami pjesë e Festivalit të trashëgimisë kultutore

Lajme

Në kuadër të aktiviteteve të ”Festivali i trashëgimisë kulturore” i cili do të zhvillohet nga data... Më Tepër → Sopi dhe Faton Selami pjesë e Festivalit të trashëgimisë kultutore

Në kuadër të Festivalit të trashëgimisë kulturore do të ketë edhe ndeshje të pehlivanëve

Lajme

Në kuadër të aktiviteteve të ”Festivali i trashëgimisë kulturore” i cili do të zhvillohet... Më Tepër → Në kuadër të Festivalit të trashëgimisë kulturore do të ketë edhe ndeshje të pehlivanëve

Komuna e Zhelinës fton të gjithë banorët të marrin pjesë në Festivalin e trashëgimisë kulturore

Lajme

Komuna e Zhelinës ka nderin t’i ftojë të gjithë banorët në Festivalin e trashëgimisë kultutore... Më Tepër → Komuna e Zhelinës fton të gjithë banorët të marrin pjesë në Festivalin e trashëgimisë kulturore

Komuna e Zhelinës organizon Festivalin e trashëgimisë kulturore

Lajme

F T E S Ë Të nderuar bashkëqytetar dhe ju mërgimtarët tanë të dashur, Komuna e Zhelinës Ju fton të... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizon Festivalin e trashëgimisë kulturore

Close Search Window