NJOFTIM

Lajme, Njoftime

Duke u mbështetur në vendimin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut të sjellë në... Më Tepër → NJOFTIM

Përurohet “Sheshi i Plisave” në fshatin Trebosh

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Një ditë e veçantë sot për banorët e fshatit Trebosh, parku i cili tashmë mban emrin “Sheshi i... Më Tepër → Përurohet “Sheshi i Plisave” në fshatin Trebosh

MËRGIMTARI ME DONACION PËR TË GJITHA SHKOLLAT E KOMUNËS SË ZHELINËS

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Edhe një iniciativë e shkëlqyer nga ana e zotëri Vesel Ahmedit, veprimtar dhe bashkatdhetarë i yni i... Më Tepër → MËRGIMTARI ME DONACION PËR TË GJITHA SHKOLLAT E KOMUNËS SË ZHELINËS

“PËR KOMUNË PA KORRUPSION”

Lajme, Njoftime

Informojmë qytetarët e Komunës së Zhelinës për mundësitë e shfrytëzimit të ndihmës juridike pa... Më Tepër → “PËR KOMUNË PA KORRUPSION”

Rikonstruim i Sh.F.K. “Pashko Vasa” – Grupçin

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Krahas investimeve tjera që po realizohen këtë vit, veçanërisht në përmirësimin e infrastrukturës... Më Tepër → Rikonstruim i Sh.F.K. “Pashko Vasa” – Grupçin

Fillon bashkëpunimi mes USAID dhe Komunës së Zhelinës, për të plotësuar rikonstruimin e sh.f “Rametulla Ameti” në fshatin Çiflik

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Pas realizimit të projektit me UNDP për rindërtimin e pjesës së nyjeve sanitare dhe shtimin e zyrave... Më Tepër → Fillon bashkëpunimi mes USAID dhe Komunës së Zhelinës, për të plotësuar rikonstruimin e sh.f “Rametulla Ameti” në fshatin Çiflik

Kryetari Sejdiu prezantoi përfundimin e punimeve të rikonstruimit të shkollës me mjetet e siguruara nga UNOPS, me kofinancim nga komuna e Zhelinës

Arsim, Lajme, Njoftime

Sot (05.10.2020) nga sh.f “Ibrahim Temo” në fshatin Strimnicë, në një ambient krejtësisht... Më Tepër → Kryetari Sejdiu prezantoi përfundimin e punimeve të rikonstruimit të shkollës me mjetet e siguruara nga UNOPS, me kofinancim nga komuna e Zhelinës

PRIVILEGJ NUK JANË VETURAT ZYRTARE, POR AFËRSIA ME QYTETARËT E MI!

Lajme, Njoftime

Tashmë jemi në vitin e tretë të mandatit tonë në krye të komunës së Zhelinës, Ju informoj se në... Më Tepër → PRIVILEGJ NUK JANË VETURAT ZYRTARE, POR AFËRSIA ME QYTETARËT E MI!

Dorëzimi i Përfundimit nga Këshilli i Komunës së Zhelinës deri te Ministria e arsimit dhe shkencës, për fillimin e vitit mësimor 2020/2021 me prezencë fizike

Arsim, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Dorëzimi i Përfundimit nga Këshilli i Komunës së Zhelinës deri te Ministria e arsimit dhe shkencës, për fillimin e vitit mësimor 2020/2021 me prezencë fizike

Close Search Window