Rrethoja e fushës së sportit në Dëbërcë && Pastrim i hapësirave publike

Lajme, Njoftime

Kësaj radhe, lajme të mira për rininë e Dëbërcës! Sot, filluam me punimet e rrethojës së fushës... Më Tepër → Rrethoja e fushës së sportit në Dëbërcë && Pastrim i hapësirave publike

Dhuro gjak, shpëto Jetë

Lajme, Njoftime

Gjatë ditës së sotme, vijoi fushata për dhurimin e gjakut, me ç’rast iu përgjigjën thirrjes... Më Tepër → Dhuro gjak, shpëto Jetë

МОДЕЛ НА ТЕНДЕРСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА ОТВОРЕНА ПОСТАПКА

Furnizime Publike, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → МОДЕЛ НА ТЕНДЕРСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА ОТВОРЕНА ПОСТАПКА

NJOFTIM – NPK

NPK

Plani i punëve të terrenit të NPK-së, gjatë kësaj jave 15.-19.07.2019.... Më Tepër → NJOFTIM – NPK

DHURO GJAK SHPËTO JETË

Lajme, Njoftime

Komuna e Zhelinës hap dyert për dhurimin e gjakut, duke iu bashkangjitur nismës “Dhuro gjak, shpëto... Më Tepër → DHURO GJAK SHPËTO JETË

Ky venbanim shqiptar do bëhet me rrugë të standardeve evropiane

Lajme, Njoftime

Komunat shqiptare si duket kanë filluar që projektet ti bëjnë njëherë e mirë dhe jo shkel e shko që... Më Tepër → Ky venbanim shqiptar do bëhet me rrugë të standardeve evropiane

Njoftim – Sanimin e gropave të rrugës regjionale Saraj-Grupçin-Zhelinë dhe kanalizimi në fsh.Llërcë

Lajme, Njoftime

Komuna e Zhelinës në bashkëpunim me Ndërmarrjen Publike “Rrugët e Maqedonisë”, përfunduan... Më Tepër → Njoftim – Sanimin e gropave të rrugës regjionale Saraj-Grupçin-Zhelinë dhe kanalizimi në fsh.Llërcë

Njoftim – Fshati Strimnicë

Lajme, Njoftime

Lëshuam në përdorim edhe një rrugë në fsh.#Strimnicë, në sipërfaqe prej 1300 m2, në bashkëpunim me... Më Tepër → Njoftim – Fshati Strimnicë

Njoftime

Lajme, Njoftime

Inspektuam punimet në terren, me qëllim që realizimi të jetë sa më kualitativ dhe afatgjatë. Rruga e... Më Tepër → Njoftime

Close Search Window