Komuna e Zhelinës organizoi manifestim përkujtimor për veteranët e arsimit

Lajme

Komuna e Zhelinës për hir të festës së mësuesit për herë të parë  organizoi një manifestim... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizoi manifestim përkujtimor për veteranët e arsimit

Komuna e Zhelinës uron festën e 7 Marsit

Lajme

Komuna e Zhelinës me respektin më të thellë te gjithë arsimtarëve ua uron festën e 7 Marsit duke e... Më Tepër → Komuna e Zhelinës uron festën e 7 Marsit

Komuna e Zhelinës: Rrugët janë të pastruara dhe të kalueshme

Lajme

Të nderuar bashkqytetarë të Komunës së Zhelinës, Edhe pse Kryetari i Komunës është në udhëtim... Më Tepër → Komuna e Zhelinës: Rrugët janë të pastruara dhe të kalueshme

Kryetari i Zhelinës udhëton në Vjenë me ftesë të Kryetarit të Vjenës

Lajme

Me ftesë të Kryetarit të Vjenës, kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu, do të merr pjesë në... Më Tepër → Kryetari i Zhelinës udhëton në Vjenë me ftesë të Kryetarit të Vjenës

Komuna e Zhelinës përgjysmon pagesat për kyçjen në rrjetin e ujësjellësit dhe të kanalizimit

Lajme, Njoftime

Të nderuar qytetarë, Duke u nisur nga detyrimi jonë që t’Ju shërbejmë Juve si banorë të kësaj... Më Tepër → Komuna e Zhelinës përgjysmon pagesat për kyçjen në rrjetin e ujësjellësit dhe të kanalizimit

Komuna e Zhelinës vjen me një risi:’’Tregoji kryetarit për problemin në vendbanimin tënd’’

Lajme

Komuna e Zhelinës vjen me një risi:’’Tregoji kryetarit për problemin në vendbanimin tënd’’ Prej... Më Tepër → Komuna e Zhelinës vjen me një risi:’’Tregoji kryetarit për problemin në vendbanimin tënd’’

Kryetari i Zhelinës takon përgjegjësin e TIKA-s për Maqedoninë

Lajme

Sot kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu, ka realizuar një takim me koordinatorin e Agjencisë... Më Tepër → Kryetari i Zhelinës takon përgjegjësin e TIKA-s për Maqedoninë

Komuna e Zhelinës nikoqire e takimit të komunave të Pollogut me korporatën amerikano-gjermane për projekte

Lajme

Sot, në Komunën e Zhelinës përfaqësues të korporatës amerikane ITM Controls d.o.o me seli në Bosnje... Më Tepër → Komuna e Zhelinës nikoqire e takimit të komunave të Pollogut me korporatën amerikano-gjermane për projekte

Kryetari i Zhelinës i del në ndihmë familjes nga Merova

Lajme

Menjëherë pas daljes në media të rastit të familjes Salihi nga fshati Merovë, kryetari i Komunës së... Më Tepër → Kryetari i Zhelinës i del në ndihmë familjes nga Merova

Close Search Window