Urime Vitin e Ri 2024

Lajme, Njoftime

Të dashur bashkëqytetarë,Teksa po i afrohemi fundit të këtij viti, dëshiroj të shfrytëzoj këtë... Më Tepër → Urime Vitin e Ri 2024

KOMUNIKATË -Shpallet shqyrtimi publik për Projektin urbanistik jashtë planit urbanistik për fashat për formim të parcelës ndërtimore të PK. nr. 213/3 , KK. Strimnicë jashtë r.n. për ndërtim të objektit me destinim G5. 3.

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → KOMUNIKATË -Shpallet shqyrtimi publik për Projektin urbanistik jashtë planit urbanistik për fashat për formim të parcelës ndërtimore të PK. nr. 213/3 , KK. Strimnicë jashtë r.n. për ndërtim të objektit me destinim G5. 3.

Vendimi për zgjedhje për avancim të administratorit për vendin e punës numër 1

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Vendimi për zgjedhje për avancim të administratorit për vendin e punës numër 1

Projekti urbanistik jashtë planit urbanistik për formim të një pjese të parcelës ndërtimore të PK. 389 , KK. Zhelinë jashtë r.n .,me nr. tek. UP-03-22 e punuar nga ShNShA “PIKA ARKITEKT” shpknj Tetovë

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Projekti urbanistik jashtë planit urbanistik për formim të një pjese të parcelës ndërtimore të PK. 389 , KK. Zhelinë jashtë r.n .,me nr. tek. UP-03-22 e punuar nga ShNShA “PIKA ARKITEKT” shpknj Tetovë

Projekti urbanistik për fshat për formim të parcelës ndërtimore të një pjese të P.K. Nr. 411 K.K. Trebosh për ndërtim të objektit me destinim A1.1.-Shtëpi me oborr, nga byroja projektuese SHNPPTSH “CEACON”SHKPNJP Tetovë

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Projekti urbanistik për fshat për formim të parcelës ndërtimore të një pjese të P.K. Nr. 411 K.K. Trebosh për ndërtim të objektit me destinim A1.1.-Shtëpi me oborr, nga byroja projektuese SHNPPTSH “CEACON”SHKPNJP Tetovë

SHPALLJE INTERNE 2023

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → SHPALLJE INTERNE 2023

Urime Festën Kombëtare nga Zhelina

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Kjo ditë e bekuar dhe e shënuar për të gjithë ne ka qenë dhe mbetet simbol i bashkimit, unitetit,... Më Tepër → Urime Festën Kombëtare nga Zhelina

Ndërtojmë çdo ditë infrastrukturën tonë, kësaj rradhe në Treboshin tonë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, Sport

Bashkë me Fondacioni Albiz dhe USAID North Macedonia, Komuna e Zhelinës përfundon me sukses një projekt... Më Tepër → Ndërtojmë çdo ditë infrastrukturën tonë, kësaj rradhe në Treboshin tonë

Urime ditën e alfabetit shqip të gjithë shqiptarëve

Arsim

... Më Tepër → Urime ditën e alfabetit shqip të gjithë shqiptarëve

Close Search Window