NGA NJË KOMUNË GATI E FUNDIT NË LISTË, ZHELINA ME NE SOT RENDITET E PARA!

Lajme, Njoftime

Qytetarë të nderuar,para ca ditësh u publikua Indeksi i transparencës buxhetore për fiskalizim të vitit... Më Tepër → NGA NJË KOMUNË GATI E FUNDIT NË LISTË, ZHELINA ME NE SOT RENDITET E PARA!

SEKTORI I BIZNESIT NË KOMUNËN E ZHELINËS

Lajme, Njoftime

Kompanitë e Bizneseve në komunën e Zhelinës, kanë qenë dhe janë, kontribuesit më të mëdhenj të... Më Tepër → SEKTORI I BIZNESIT NË KOMUNËN E ZHELINËS

VENDIM për zgjedhje – Shpallje Interne 01/2021

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → VENDIM për zgjedhje – Shpallje Interne 01/2021

Kryetari i komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu: Çdo ditë e jetës tuaj qoftë Bajram festiv

Lajme, Njoftime

“Të gjithë besimtarëve myslimanë ua uroj festën e Fitër Bajramit”. ” Çdo ditë e jetës tuaj... Më Tepër → Kryetari i komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu: Çdo ditë e jetës tuaj qoftë Bajram festiv

ARTI I FINANCËS – KOMUNAT NËN THJERRËZ – ZHELINA

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → ARTI I FINANCËS – KOMUNAT NËN THJERRËZ – ZHELINA

Plani urbanistik për jashtë vendbanimit për ndërtimin e kompleksit industrial me qëllim G2 – Industri e lehtë dhe jo ndotëse, në Pk.nr. 353,362,363,364,365,366,367,371, 423,424 dhe 1513 KK Grupçin

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Plani urbanistik për jashtë vendbanimit për ndërtimin e kompleksit industrial me qëllim G2 – Industri e lehtë dhe jo ndotëse, në Pk.nr. 353,362,363,364,365,366,367,371, 423,424 dhe 1513 KK Grupçin

INFORMIM – ORA POLICORE

Lajme, Njoftime

05.05.2021... Më Tepër → INFORMIM – ORA POLICORE

NJOFTIM: Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave – NJËSIA RAJONALE TETOVË

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → NJOFTIM: Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave – NJËSIA RAJONALE TETOVË

Qeveria solli vendim: Prej nesër ora policore prej në 21:00, për Bajram dhe për Pashkët nuk do të vlejë

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Qeveria solli vendim: Prej nesër ora policore prej në 21:00, për Bajram dhe për Pashkët nuk do të vlejë

Close Search Window