Realizimi i projekteve të fituara nga granti i fituar nga Banka Botërore, përmes Ministrisë së financave

Lajme, Njoftime

Realizojmë projektet e fituara nga granti i fituar nga Banka Botërore, përmes Ministrisë së financave.... Më Tepër → Realizimi i projekteve të fituara nga granti i fituar nga Banka Botërore, përmes Ministrisë së financave

Forumi në Bashkësi – sesioni i dytë

Lajme, Njoftime

Sot, u përmbyll me sukses edhe sesioni i dytë në kuadër të Forumeve në bashkësi, si model i... Më Tepër → Forumi në Bashkësi – sesioni i dytë

NJOFTIM – Ruga regjionale që kalon në territorin e komunës së Zhelinës

Lajme, Njoftime

Ju njoftojmë se rruga regjionale që kalon në territorin e komunës së Zhelinës (Saraj-Grupcin-Zhelinë)... Më Tepër → NJOFTIM – Ruga regjionale që kalon në territorin e komunës së Zhelinës

Forumi në Bashkësi

Lajme, Njoftime

Takimi i sotëm me anëtarët e grupeve punuese, në kuadër të aktiviteteve të Forumit në Bashkësi, u... Më Tepër → Forumi në Bashkësi

Takim informativ dhe shumë produktiv, me banorët e fshatit Strimnicë!

Lajme, Njoftime

Njoftuam banorët e këtij fshati për nisjet e punimeve dhe detajeve tjera, të projektit të asfaltimit të... Më Tepër → Takim informativ dhe shumë produktiv, me banorët e fshatit Strimnicë!

NJOFTIM – Ndricimi publik

Lajme, Njoftime

Ditën e nesërme, me fillim në ora 8:00, vijon aksioni për riparimin e ndriçimit... Më Tepër → NJOFTIM – Ndricimi publik

Strimnica me rrugë të re

Lajme, Njoftime

Edhe një lajm i mirë për banorët e komunës së Zhelinës, e në veçanti banorët e Strimnicës... Më Tepër → Strimnica me rrugë të re

Close Search Window