NDALES PËR LËVIZJE

Lajme, Njoftime

Qeveria solli vendim për ndalesën e lëvizjes në periudhë kohore prej orës 22:00 deri në orën 05:00... Më Tepër → NDALES PËR LËVIZJE

Lista e kandidatëve për regjistrues / instruktorë lokal për KRR 34 Zhelinë & Bërvenicë

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Lista e kandidatëve për regjistrues / instruktorë lokal për KRR 34 Zhelinë & Bërvenicë

Urime 7 Marsi, dita e mësuesit !

Arsim, Lajme, Njoftime

Nuk harrohen kurrë ata që na i mësuan shkronjat e para! Një herë gjatë vitit vjen 7 Marsi, por ju jeni... Më Tepër → Urime 7 Marsi, dita e mësuesit !

KRYETARI I KOMUNËS SË ZHELINËS MIRËPRITI NË TAKIM AMBASADORIN DEDAJ

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Ishte kënaqësi dhe nder për komunën e Zhelinës, që sot e vizitoi ekselenca e tij Ambasadori i... Më Tepër → KRYETARI I KOMUNËS SË ZHELINËS MIRËPRITI NË TAKIM AMBASADORIN DEDAJ

KONKURS PËR ANGAZHIMIN E REGJISTRUESVE DHE INSTRUKTORËVE RAJONAL

Lajme, Njoftime

I. Në bazë të nenit 7 të Rregullores për përcaktimin e mënyrës dhe kushteve të përafërta për... Më Tepër → KONKURS PËR ANGAZHIMIN E REGJISTRUESVE DHE INSTRUKTORËVE RAJONAL

KRYETARI BLERIM SEJDIU ME URIM TË VEÇANTË PËR FILLIMIN E VITIT TË RRI SHKOLLOR 2019/2020

Lajme, Njoftime

“Në ditën e parë të shkollës, shfrytëzoj rastin që stafit pedagogjik dhe gjithë shkollave që... Më Tepër → KRYETARI BLERIM SEJDIU ME URIM TË VEÇANTË PËR FILLIMIN E VITIT TË RRI SHKOLLOR 2019/2020

Njoftim: Komuna e Zhelinës mbledh Shtabin komunal për mbrojtje dhe shpëtim

Lajme, Njoftime

Të nderuar bashkëqytetarë, Sipas njoftimeve zyrtare nga Ministria e Punëve të brendshme dhe Qendra... Më Tepër → Njoftim: Komuna e Zhelinës mbledh Shtabin komunal për mbrojtje dhe shpëtim

Plani urbanistik për fshatin Strimnicë dhe Projekti urbanistik arkitektonik

Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Plani urbanistik për fshatin Strimnicë dhe Projekti urbanistik arkitektonik

NJOFTIM – Programi për Mbështetje Financiare në Bujqësi për vitin 2019

Lajme, Njoftime

NJOFTIM Filloi aplikimi për Programin për Mbështetje Financiare në Bujqësi për vitin 2019 Ministria e... Më Tepër → NJOFTIM – Programi për Mbështetje Financiare në Bujqësi për vitin 2019

Close Search Window