Komuna e Zhelinës shënon 22 vjetorin e themelimit

Fotogaleri

Çaste të shkrepura gjatë festimit të 22 vjetorit të themelimit të komunës.... Më Tepër → Komuna e Zhelinës shënon 22 vjetorin e themelimit

THIRRJE PUBLIKE

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → THIRRJE PUBLIKE

NJOFTIM rreth ,,Ligjit për ndyshim dhe plotësim të Ligjit për veprim me objekte të ndërtuara pa leje”

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → NJOFTIM rreth ,,Ligjit për ndyshim dhe plotësim të Ligjit për veprim me objekte të ndërtuara pa leje”

Njoftim për organizim të Prezentimit publik dhe anketës publike të”Propozim planit Urbanistik për fshatin Kopaçindoll”

Lajme, Njoftime

Njoftim për organizim të Prezentimit publik dhe anketës publike të”Propozim planit Urbanistik për... Më Tepër → Njoftim për organizim të Prezentimit publik dhe anketës publike të”Propozim planit Urbanistik për fshatin Kopaçindoll”

Njoftim për organizim të konsultimit me publikun sipas Raportit për vlerësim strategjik të ndikimit të mjedisit jetësor për DPUL për P.N._ZH.1. ,me destinim E2.

Lajme, Njoftime

Njoftim për organizim të  konsultimit  me publikun sipas  Raportit  për vlerësim... Më Tepër → Njoftim për organizim të konsultimit me publikun sipas Raportit për vlerësim strategjik të ndikimit të mjedisit jetësor për DPUL për P.N._ZH.1. ,me destinim E2.

Njoftim për organizim të prezentimit dhe anketës publike për Propozim planin urbanistik për fshatin Trebosh

Lajme

Njoftim për organizim të prezentimit dhe anketës publike për Propozim planin urbanistik për fshatin... Më Tepër → Njoftim për organizim të prezentimit dhe anketës publike për Propozim planin urbanistik për fshatin Trebosh

Komuna e Zhelinës organizon trajnim për kultivimin e mjedrës

Lajme

Të nderuar, Komuna e Zhelinës ju njofton se në kuadër të Projektit USAID për zhvillim të biznesit... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizon trajnim për kultivimin e mjedrës

Известување за превентивна теристична адултицидна дезинцекција против комарци на Локална самоуправа Желино

Njoftime

... Më Tepër → Известување за превентивна теристична адултицидна дезинцекција против комарци на Локална самоуправа Желино

Festivali i trashëgimisë kulturore organizuar nga Komuna e Zhelinës

Fotogaleri, Lajme

Me rastin e ardhjes së mërgimtarëve në vendlindje dhe me qëllim të kultivimit të vlerave kulturore,... Më Tepër → Festivali i trashëgimisë kulturore organizuar nga Komuna e Zhelinës

Close Search Window