Известување за превентивна теристична адултицидна дезинцекција против комарци на Локална самоуправа Желино

Njoftime

... Më Tepër → Известување за превентивна теристична адултицидна дезинцекција против комарци на Локална самоуправа Желино

Festivali i trashëgimisë kulturore organizuar nga Komuna e Zhelinës

Fotogaleri, Lajme

Me rastin e ardhjes së mërgimtarëve në vendlindje dhe me qëllim të kultivimit të vlerave kulturore,... Më Tepër → Festivali i trashëgimisë kulturore organizuar nga Komuna e Zhelinës

Sopi dhe Faton Selami pjesë e Festivalit të trashëgimisë kultutore

Lajme

Në kuadër të aktiviteteve të ”Festivali i trashëgimisë kulturore” i cili do të zhvillohet nga data... Më Tepër → Sopi dhe Faton Selami pjesë e Festivalit të trashëgimisë kultutore

Në kuadër të Festivalit të trashëgimisë kulturore do të ketë edhe ndeshje të pehlivanëve

Lajme

Në kuadër të aktiviteteve të ”Festivali i trashëgimisë kulturore” i cili do të zhvillohet... Më Tepër → Në kuadër të Festivalit të trashëgimisë kulturore do të ketë edhe ndeshje të pehlivanëve

Komuna e Zhelinës fton të gjithë banorët të marrin pjesë në Festivalin e trashëgimisë kulturore

Lajme

Komuna e Zhelinës ka nderin t’i ftojë të gjithë banorët në Festivalin e trashëgimisë kultutore... Më Tepër → Komuna e Zhelinës fton të gjithë banorët të marrin pjesë në Festivalin e trashëgimisë kulturore

Komuna e Zhelinës organizon Festivalin e trashëgimisë kulturore

Lajme

F T E S Ë Të nderuar bashkëqytetar dhe ju mërgimtarët tanë të dashur, Komuna e Zhelinës Ju fton të... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizon Festivalin e trashëgimisë kulturore

Komuna e Zhelinës hap dyert për mërgimtarët

Lajme

Të dashur mërgimtarë, Duke filluar nga kjo javë, hapim dyert enkas për Ju! Qëllimi i këtyre takimeve... Më Tepër → Komuna e Zhelinës hap dyert për mërgimtarët

Известување за превентивна теристичка адултицидна десинсекција против комарци на локална самоуправа Желино

Lajme

... Më Tepër → Известување за превентивна теристичка адултицидна десинсекција против комарци на локална самоуправа Желино

NJOFTIM për Dezinsektimin preventiv-adulticid teristik kundër mushkonjave në Komunën e Zhelinës

Lajme

EPSH-Qendra për shëndet publik-TETOVË Rr.,,29 Nëntori,, nr.73   Derri te: Kryetari i Komunës së... Më Tepër → NJOFTIM për Dezinsektimin preventiv-adulticid teristik kundër mushkonjave në Komunën e Zhelinës

Close Search Window