Njoftim:Nga data 05.06.2018 deri në 08.06.2018 do të bëhet deraritizimi i rrjetit të kanalizimit dhe dezinsektimi larvicid i mushkonjave

Njoftime

Ju njoftojmë se nga data 05.06.2018 deri në 08.06.2018 do të bëhet deraritizimi i rrjetit të kanalizimit... Më Tepër → Njoftim:Nga data 05.06.2018 deri në 08.06.2018 do të bëhet deraritizimi i rrjetit të kanalizimit dhe dezinsektimi larvicid i mushkonjave

Komuna e Zhelinës: Ministria e Arsimit dje e dëshmoi që vendimi jonë për shkarkimin e ish-ushtruesit të detyrës drejtor në Sh.F. ‘’Luigj Gurakuqi’’ ka qenë i drejtë

Lajme

Të nderuar qytetarë të komunës së Zhelinës, Të respektuar përkrahës të së mirës, Të dashur... Më Tepër → Komuna e Zhelinës: Ministria e Arsimit dje e dëshmoi që vendimi jonë për shkarkimin e ish-ushtruesit të detyrës drejtor në Sh.F. ‘’Luigj Gurakuqi’’ ka qenë i drejtë

Me fat Muaji i shenjtë i Ramazanit!

Lajme

... Më Tepër → Me fat Muaji i shenjtë i Ramazanit!

Kryetari Blerim Sejdiu dhe ministri Goran Sugarevski mbikëqyrën punimet për ndërtimin e ujësjellësit dhe rezervuarit kryesor

Lajme

Kryetari Blerim Sejdiu dhe ministri Goran Sugarevski mbikëqyrën punimet për ndërtimin e ujësjellësit... Më Tepër → Kryetari Blerim Sejdiu dhe ministri Goran Sugarevski mbikëqyrën punimet për ndërtimin e ujësjellësit dhe rezervuarit kryesor

Komuna e Zhelinës organizon aksion për dhurimin e gjakut

Lajme

Komuna e Zhelinës në bashkëpunim me Kryqin e Kuq organizon aksion për dhurimin e gjakut me moton... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizon aksion për dhurimin e gjakut

Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin etnokulturor ‘’Sofra Fest 2018’’

Lajme

Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin etnokulturor ‘’Sofra Fest 2018’’ Gjatë këtyre ditëve,... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin etnokulturor ‘’Sofra Fest 2018’’

Sofra Fest 2018

Fotogaleri

Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin etnokulturor ‘’Sofra Fest 2018’’ Gjatë këtyre ditëve,... Më Tepër → Sofra Fest 2018

NJOFTIM:Ditën e premte (13.04.2018) lëvizja në afërsi të rezervuarit për furnizim me ujë do të jetë e ndaluar

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → NJOFTIM:Ditën e premte (13.04.2018) lëvizja në afërsi të rezervuarit për furnizim me ujë do të jetë e ndaluar

Njoftim nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së ujrave për Programin për përkrahje financiare për bujqit dhe blegtorët

Njoftime

Ministria e  Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së ujrave, Njësia rajonale – Tetovë, njofton... Më Tepër → Njoftim nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së ujrave për Programin për përkrahje financiare për bujqit dhe blegtorët

Close Search Window