Urime ditën e alfabetit shqip të gjithë shqiptarëve

Arsim

... Më Tepër → Urime ditën e alfabetit shqip të gjithë shqiptarëve

Renovimi i sh.f.k “Luigj Gurakuqi”

Arsim, Lajme, Njoftime

Viti i ri shkollor 2023/24 filloi me dysheme të renovuara si dhe me dyer të reja të klasave. Ky projekt u... Më Tepër → Renovimi i sh.f.k “Luigj Gurakuqi”

Urimet më të mira për fillimin e vitit shkollor 2022/2023!

Arsim, Lajme, Njoftime

Të dashur nxënës e prindër!Të nderuar mësues,Urimet më të mira për fillimin e vitit shkollor... Më Tepër → Urimet më të mira për fillimin e vitit shkollor 2022/2023!

Përurim krenarie i shkollës së Cerovës për hirë të festës së 7 Marsit

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Për hirë të 7 Marsit, ditës së Arsimit shqip prezantuam në aktivitetet e nxënësve në shkollën... Më Tepër → Përurim krenarie i shkollës së Cerovës për hirë të festës së 7 Marsit

Urime 7 Marsi, dita e mësuesit !

Arsim, Lajme, Njoftime

Nuk harrohen kurrë ata që na i mësuan shkronjat e para! Një herë gjatë vitit vjen 7 Marsi, por ju jeni... Më Tepër → Urime 7 Marsi, dita e mësuesit !

Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës z.Arafat Shabani viziton Komunën e Zhelinës

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

https://www.facebook.com/Zhelina.Municipality/videos/139248134447813... Më Tepër → Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës z.Arafat Shabani viziton Komunën e Zhelinës

Në vigjilje të festave të Nëntorit, e në veçanti për nder të festës së 28 Nëntorit, përurohen 4 shkolla në komunën e Zhelinës.

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Komuna e Zhelinës sot përfundoi me punimet e e rikonstrumit të 3 shkollave, duke lëshuar të gjitha në... Më Tepër → Në vigjilje të festave të Nëntorit, e në veçanti për nder të festës së 28 Nëntorit, përurohen 4 shkolla në komunën e Zhelinës.

U hodh gurthemeli i objektit të shkollës fillore “Pashko Vasa” në Cerovë, për hirë të 28 Nëntorit Ditës së Flamurit tonë.

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Të nderuar bashkëqytetarë të Komunës së Zhelinës, Të nderuar banorë të fshatit Cerovë, Sot, për... Më Tepër → U hodh gurthemeli i objektit të shkollës fillore “Pashko Vasa” në Cerovë, për hirë të 28 Nëntorit Ditës së Flamurit tonë.

Lajmërim – f.Cerovë

Arsim, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Lajmërim – f.Cerovë

Close Search Window