Përfundojn punimet e rrjetit të ujësjellësit në Zhelinë

Lajme, Njoftime, NPK

Përfundojn punimet e rrjetit të ujësjellësit në Zhelinë, dhe pregatitjes të lëshimit në përdorim... Më Tepër → Përfundojn punimet e rrjetit të ujësjellësit në Zhelinë

Ekonomisti Suad Alili emërohet drejtor në NPK “Mirëmbajtja”- Zhelinë

Lajme, Njoftime, NPK

Të nderuar bashkëqytetarë, Për shkak të riorganizimit të brendshëm të stafit administrativ të... Më Tepër → Ekonomisti Suad Alili emërohet drejtor në NPK “Mirëmbajtja”- Zhelinë

Eskavatori i dhuruar nga UNDP

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Eskavatori i dhuruar nga UNDP (United Nations Development Programme – Programa për Zhvillim e Kombeve... Më Tepër → Eskavatori i dhuruar nga UNDP

FRYMË PËR ARDHMËRINË!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Sot, me vizitën e tyre na nderuan Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe ekonomisë se ujrave z.Arjanit... Më Tepër → FRYMË PËR ARDHMËRINË!

ZHELINA, SË SHPEJTI ME PARKUN MË TË BUKUR TË REKREACIONIT!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Dy lajme të mira! Lajmi i parë i mirë për qytetarët tanë është se nga sot, nisëm me punimet buzë... Më Tepër → ZHELINA, SË SHPEJTI ME PARKUN MË TË BUKUR TË REKREACIONIT!

Asfalltimit i rrugës në fsh.Llërcë

Lajme, Njoftime, NPK

Gjatë inspektimit të punimeve të asfaltimit të rrugës në fshatin Llërcë, i pranishëm në terren... Më Tepër → Asfalltimit i rrugës në fsh.Llërcë

HIQET ORA POLICORE

Lajme, Njoftime, NPK

Qytetarë të nderuar,Ju informojmë me vendimet e fundit të Qeverisë: 1. Nga dita e nesërme 27.05.2020 (e... Më Tepër → HIQET ORA POLICORE

NPK Mirëmbajtja

NPK

NPK Mirëmbajtja -Zhelinë NPK Mirëmbajtja – Dëbërcë NPK Mirëmbajtja – Trebosh... Më Tepër → NPK Mirëmbajtja

SI TË KËRKOJMË MBROJTJE NGA DHUNA NË FAMILJE

Lajme, Njoftime, NPK

... Më Tepër → SI TË KËRKOJMË MBROJTJE NGA DHUNA NË FAMILJE

Close Search Window