Lajme

Katër ditë pas marrjes së detyrës së kryetarit të Komunës së Zhelinës, zotëri Blerim BESA ka realizuar takim me disa biznesmenë shqiptarë që jetojnë dhe veprojnë në Gjermani.

Biznesmenët në fjalë kanë shprehur interesim që të investojnë në Komunën e Zhelinës, sidomos në prodhim të energjisë elektrike, qendrave rekreative-sportive, pika për grumbullimin dhe përpunimin e mbeturinave, pishina të mbuluara si dhe shumë projekte tjera. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window