Faleminderit që më lejuat të shërbej si kryetar i komunës sonë. Së bashku, le të ndërtojmë të ardhmen.

Sinqerisht i juaji,
Blerim Sejdiu


Takim me Qytetarët:


E Martë (14:00 - 16:00), E Enjte (14:00 - 16:00)

LAJMET KRYESORE TË KOMUNËS

Qëndro i informuar

Urime Festën Kombëtare nga Zhelina

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Kjo ditë e bekuar dhe e shënuar për të gjithë ne ka qenë dhe mbetet simbol i bashkimit, unitetit, lidhjes, krenarisë, qëndresës... Më Tepër → Urime Festën Kombëtare nga Zhelina

Ndërtojmë çdo ditë infrastrukturën tonë, kësaj rradhe në Treboshin tonë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, Sport

Bashkë me Fondacioni Albiz dhe USAID North Macedonia, Komuna e Zhelinës përfundon me sukses një projekt të kahmotshëm për qytetarët... Më Tepër → Ndërtojmë çdo ditë infrastrukturën tonë, kësaj rradhe në Treboshin tonë

Urime ditën e alfabetit shqip të gjithë shqiptarëve

Arsim

... Më Tepër → Urime ditën e alfabetit shqip të gjithë shqiptarëve

Realizim i projektit për rehabilitimin e rrëshqitjes së dheut në fsh.Leshnicë e poshtme

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Ky projekt realizohet në bashkëpunimin me Komunën e Zhelinës dhe UNDP MK.Ky projekt parashikon rehabilitimin e rrugës që lidhë... Më Tepër → Realizim i projektit për rehabilitimin e rrëshqitjes së dheut në fsh.Leshnicë e poshtme

THIRRJE PUBLIKE PËR FORMIMIN E KËSHILLIT RINOR NË NIVEL KOMUNAL

Lajme, Njoftime

Në bazë të Ligjit për pjesëmarrjen e të rinjve dhe politikat rinore, Komuna e Zhelinës publikon Thirrje Publike për të rinjtë që... Më Tepër → THIRRJE PUBLIKE PËR FORMIMIN E KËSHILLIT RINOR NË NIVEL KOMUNAL

Investime me ndikim shoqëror në komunitet

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Në kuadër të projektit “Investime me ndikim shoqëror në komunitet”, të financuar nga USAID Maqedoni e Veriut, në Komunën e... Më Tepër → Investime me ndikim shoqëror në komunitet

KOMUNIKATË-Shpallet shqyrtimi publik për Projektin urbanistik jashtë planit urbanistik për formim të një pjese të parcelës ndërtimore të PK. 389 , KK. Zhelinë jashtë r.n . për ndërtim të objektit me destinim G2.1

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → KOMUNIKATË-Shpallet shqyrtimi publik për Projektin urbanistik jashtë planit urbanistik për formim të një pjese të parcelës ndërtimore të PK. 389 , KK. Zhelinë jashtë r.n . për ndërtim të objektit me destinim G2.1

Kulturë. Debate. Sport. Rekreacion. Argëtim.

Nuk ka evenimente

Historiku i komunës

Gjithçka rreth komunës!

Komuna e Zhelinës ushtron veprimtarinë e saj si institucion lokal qeverisës në epiqendrën e saj, në fshatin Zhelinë. Në ndarjen e shkallës së parë administrative si komunë, Zhelina i takon rajonit të Pollogut,rajon ky që në përbërjen regjionale numëron gjithsej nëntë komuna.

Kjo si komunë është themeluar që me organizimin e ndarjes së parë territoriale në pluralizëm, në vitin 1996. Zhelina si fshat dhe 17 vendbanime të tjera rurale formojnë komunën e Zhelinës, me gjithsej 24.390 banorë (të dhëna këto sipas rregjistrimit të vitit 2002), dhe sipërfaqe prej 199km2. 

sallarev11
5828244
Close Search Window