Asfalltimit i rrugës në fsh.Llërcë

Lajme, Njoftime, NPK

Gjatë inspektimit të punimeve të asfaltimit të rrugës në fshatin Llërcë, i pranishëm në terren... Më Tepër → Asfalltimit i rrugës në fsh.Llërcë

HIQET ORA POLICORE

Lajme, Njoftime, NPK

Qytetarë të nderuar,Ju informojmë me vendimet e fundit të Qeverisë: 1. Nga dita e nesërme 27.05.2020 (e... Më Tepër → HIQET ORA POLICORE

NPK Mirëmbajtja

NPK

NPK Mirëmbajtja -Zhelinë NPK Mirëmbajtja – Dëbërcë NPK Mirëmbajtja – Trebosh... Më Tepër → NPK Mirëmbajtja

SI TË KËRKOJMË MBROJTJE NGA DHUNA NË FAMILJE

Lajme, Njoftime, NPK

... Më Tepër → SI TË KËRKOJMË MBROJTJE NGA DHUNA NË FAMILJE

Vazhdon shpërndarja e pakove ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Edhe sot kemi vazhduar me shpërndarjen e pakove ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë.... Më Tepër → Vazhdon shpërndarja e pakove ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë

Kështu duket Rinia që të jep shpirt e fuqi!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Zemra të bëhet mal kur ke një Rini të shëndoshë, plot gjallëri e elan për punë.Çdokush do u’a... Më Tepër → Kështu duket Rinia që të jep shpirt e fuqi!

Kompania Kipper dhuron 50 pako ushqimore për familjet në nevojë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Kësaj radhe kompania Kipper dhuron 50 pako ushqimore për familjet në nevojë, për muajin e Shenjtë të... Më Tepër → Kompania Kipper dhuron 50 pako ushqimore për familjet në nevojë

Fillon asfaltimi i rrugës në Strimnicë!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Qytetarët e Strimnicës të cilët disa vite me radhë kanë pritur nga udhëheqësit e kaluar me premtimet... Më Tepër → Fillon asfaltimi i rrugës në Strimnicë!

Komunës së Zhelinës iu dorëzuan 100 pako ushqimore të donuara nga Fondacioni “Albiz” me në krye “Dauti Komerc”

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Të dashur bashkëqytetarë, Sot, Komunës së Zhelinës iu dorëzuan 100 pako ushqimore të donuara nga... Më Tepër → Komunës së Zhelinës iu dorëzuan 100 pako ushqimore të donuara nga Fondacioni “Albiz” me në krye “Dauti Komerc”

Close Search Window