Lajme, Njoftime, NPK

Qytetarë të nderuar,Ju informojmë me vendimet e fundit të Qeverisë:

1. Nga dita e nesërme 27.05.2020 (e Mërkurë) hiqet ndalesa e Orës Policore në të gjithë territorin e shtetit respektivisht në Komunën e Zhelinës;

2. Nga data 28.05.2020 (e Enjte) do të lejohet hapja e Restoranteve por me kufizime të caktuara si psh.personeli i cili do shërbejë duhet të mbajë doreza dhe maska, lokali duhet të dezinfektohet rregullisht, tavolinat duhet të jenë në distancë të caktuar, etj.

Comments are closed.

Close Search Window