Urime Festën Kombëtare nga Zhelina

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Kjo ditë e bekuar dhe e shënuar për të gjithë ne ka qenë dhe mbetet simbol i bashkimit, unitetit,... Më Tepër → Urime Festën Kombëtare nga Zhelina

Ndërtojmë çdo ditë infrastrukturën tonë, kësaj rradhe në Treboshin tonë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, Sport

Bashkë me Fondacioni Albiz dhe USAID North Macedonia, Komuna e Zhelinës përfundon me sukses një projekt... Më Tepër → Ndërtojmë çdo ditë infrastrukturën tonë, kësaj rradhe në Treboshin tonë

Realizim i projektit për rehabilitimin e rrëshqitjes së dheut në fsh.Leshnicë e poshtme

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Ky projekt realizohet në bashkëpunimin me Komunën e Zhelinës dhe UNDP MK.Ky projekt parashikon... Më Tepër → Realizim i projektit për rehabilitimin e rrëshqitjes së dheut në fsh.Leshnicë e poshtme

Investime me ndikim shoqëror në komunitet

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Në kuadër të projektit “Investime me ndikim shoqëror në komunitet”, të financuar nga USAID Maqedoni... Më Tepër → Investime me ndikim shoqëror në komunitet

Në komunë të Zhelinës u mbajt mbledhja e Qendrës për Zhvillim të rajonit planor të Pollogut

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Në komunë të Zhelinës u mbajt mbledhja e Qendrës për Zhvillim të rajonit planor të Pollogut ku... Më Tepër → Në komunë të Zhelinës u mbajt mbledhja e Qendrës për Zhvillim të rajonit planor të Pollogut

Pallati i Kulturës – Qendra Rinore Zhelinë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Inspektuam punimet e Pallatit të Kulturës – Qendra Rinore në Zhelinë, e cila çdo ditë po merr... Më Tepër → Pallati i Kulturës – Qendra Rinore Zhelinë

Mirë se vini Mërgimtarë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Mirë se vini Mërgimtarë

Një lajm shumë i mirë për Merovën!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Të dashur bashkëqytetarë,Ju kumtojmë lajmin e rëndësishëm, se nga sot nisim me punimet e ndërtimit... Më Tepër → Një lajm shumë i mirë për Merovën!

Urime 4 Korriku, Dita e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Urime 4 Korriku, Dita e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Close Search Window