Fotogaleri, Lajme, Njoftime, Sport

Bashkë me Fondacioni Albiz dhe USAID North Macedonia, Komuna e Zhelinës përfundon me sukses një projekt të kahmotshëm për qytetarët e Treboshit respektivisht për nxënësit e kësaj shkolle, por edhe Rinisë në Treboshit. Gëzohemi pamasë kur shohim vendbanimet tona më të bukura e më të ndërtuara. Ky është edhe misioni ynë, të zhvillojmë vendet tona duke ju dhënë pamje evropiane.
Faleminderit dhe mirënjohje edhe ndaj shoqatës joqeveritare “Treboshi” për kontributin dhe ndihmën e dhënë që bashkarisht të arrijmë suksese për fshatin.
Komuna e Zhelinës në emër të qytetarëve të Treboshit, falenderon thellësisht Fondacioni Albiz dhe drejtorin Besir Dernjani për bashkëpunimin dhe përkrahjen e projekteve kaq të dobijshme për rininë tonë.

Comments are closed.

Close Search Window