Prodhimi i asfaltit gjermano-danez, për së pari herë promovohet në Komunën e Zhelinës.

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Prodhimi i asfaltit gjermano-danez, për së pari herë promovohet në Komunën e Zhelinës.

Eskavatori i dhuruar nga UNDP

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Eskavatori i dhuruar nga UNDP (United Nations Development Programme – Programa për Zhvillim e Kombeve... Më Tepër → Eskavatori i dhuruar nga UNDP

Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës z.Arafat Shabani viziton Komunën e Zhelinës

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

https://www.facebook.com/Zhelina.Municipality/videos/139248134447813... Më Tepër → Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës z.Arafat Shabani viziton Komunën e Zhelinës

Komuna e Zhelinës, e para komunë rurale në Maqedoninë e Veriut me Platformën GIS

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

Komuna e Zhelinës, e para komunë rurale në Maqedoninë e Veriut me Platformën GIS (Geographic information... Më Tepër → Komuna e Zhelinës, e para komunë rurale në Maqedoninë e Veriut me Platformën GIS

Në vigjilje të festave të Nëntorit, e në veçanti për nder të festës së 28 Nëntorit, përurohen 4 shkolla në komunën e Zhelinës.

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Komuna e Zhelinës sot përfundoi me punimet e e rikonstrumit të 3 shkollave, duke lëshuar të gjitha në... Më Tepër → Në vigjilje të festave të Nëntorit, e në veçanti për nder të festës së 28 Nëntorit, përurohen 4 shkolla në komunën e Zhelinës.

U hodh gurthemeli i objektit të shkollës fillore “Pashko Vasa” në Cerovë, për hirë të 28 Nëntorit Ditës së Flamurit tonë.

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Të nderuar bashkëqytetarë të Komunës së Zhelinës, Të nderuar banorë të fshatit Cerovë, Sot, për... Më Tepër → U hodh gurthemeli i objektit të shkollës fillore “Pashko Vasa” në Cerovë, për hirë të 28 Nëntorit Ditës së Flamurit tonë.

Maja Tabahon, Sallarevë!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Për hirë të Ditës së Alfabetit, në Sallarevë nga grupi ‘Gryka e Dervenit’-Saraj, u hapën... Më Tepër → Maja Tabahon, Sallarevë!

Hera e parë në shtet, hera e parë në Komunën e Zhelinës!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Fjala është për projektin e fituar vetëm nga komunat e rajonit të Pollogut: Zhelinë, Tearcë dhe... Më Tepër → Hera e parë në shtet, hera e parë në Komunën e Zhelinës!

Prezantohet projekti i ndërtimit të shkollës së re në Cerovë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Në fshatin Cerovë, solemnisht është prezantuar projekti i ndërtimit të shkollës së re të këtij... Më Tepër → Prezantohet projekti i ndërtimit të shkollës së re në Cerovë

Close Search Window