Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot me datë 05.09.2021, në ambientet e komunës së Zhelinës mirëprita Ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujrave z. Arjanit Hoxha së bashku me kryetarin e partisë prof. Bilall Kasami si dhe deputetin Kastriot Rexhepi, ku bashkarisht përuruam zyrën e rre të Njësisë Rajonale të MBPEU- së në komunën tonë. Ndjehem i privilegjuar sepse ishim komuna e parë që u përgjigjëm pozitivisht thirrjes së ministrit tonë duke siguruar kështu kushte më të mirra, ofrim sa më cilësorë e më të afërt për bujqit tanë.
Së bashku me ministrin do të vazhdojmë kujdesin tonë ndaj bujqive, duke u ofruar shërbime, subvencionime e kartë të gjelbërt për ta.

Comments are closed.

Close Search Window