Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot me datë 06.09.2021, nën prezencë të kryetarit të partisë Bilall Kasami, zv/ ministrit të Kulturës Sedat Sulejmani, zv/ ministrit Arafat Shabani, nënkryetarit Kastriot Rexhepi, sekretarit organizativ Adnan Azizi si dhe bashkëpartiakun Artan Etemi hodhëm gurëthemelin e Shtëpisë së Kulturës- Qendër Rinore në fshatin Zhelinë. Kjo Qendër Rinore e cila përveçse do të ju shërbejë të rrinjëve e të rrejave të komunës sonë, e veçanta e sajë është se, falë insistimit të liderit të partisë sonë, prof. Bilall Kasami kjo Qendër do të marrë epitetin e një Shtëpie Kulture të menaxhuar nga vetë Qeveria dhe institucioni përkatës. Pra, të punësuarit aty do të jenë me vendime të përhershme dhe nën menaxhim të Ministrisë e cila e ka obligim të mirëmbajë objektin dhe punëtorët aty.
Të nderuar qytetarë, kjo nuk është e fundit. Projektet tona në dobi të të gjithë juve nuk do kenë të ndalur, dhe se #mekaKREJT do të jemi në shërbim të juajin, për një komunë të zhvilluar e urbane.

Comments are closed.

Close Search Window