Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Urime për të gjithë nënat, gratë, vajzat dita më kuptimplotë për një festë shumë sublime për të drejtat dhe liritë e Juaja.
Sakrifica juaj është shumë madhështore dhe gjithëpërfshirëse në themelimin dhe mirëmbajtjen e institucionit më të rëndësishëm që është familja, Ju jeni shtylla dhe simboli i njerëzimit, Ju qoftë jeta festë për çdo ditë.
Angazhimi juaj është i pakrahasueshëm dhe pa shoq në edukimin dhe arsimimin e gjeneratave. Roli i grave në shoqërinë tonë ka qenë dhe do të jetë prioritarë dhe i rëndësisë së parë për të pasur një shoqëri sa më të mirë për të gjithë.

Comments are closed.

Close Search Window