Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Për hirë të 7 Marsit, ditës së Arsimit shqip prezantuam në aktivitetet e nxënësve në shkollën fillore “Pashko Vasa” në Cerovë ku edhe promovuam shkollën e re të përfunduar para pak muajsh. Ishte nder dhe kënaqësi e imja ti shoh arsimtarët tanë të parë të cilët na mësuan shkronjat e para, na mësuan se si t’a duam atëdheun, si të jemi të drejtë, se si t’i shërbejmë të mirës dhe si të jemi të zellshëm. Krenarë me tërë arsimtarët tanë! Urime Dita e Arsimit të gjithë arsimtarëve kado që janë.

Comments are closed.

Close Search Window